Etusivu > Sää suosi jälleen HVS-Tenniksen Golf Invitationalia

Sää suosi jälleen HVS-Tenniksen Golf Invitationalia

Viime perjantaina aurinko lämmitti pelaajia HVS-Tenniksen vuotuisessa pelitapahtumassa. Voiko enää olla sattumaa, että joka kerta tapahtumassa on sää ollut mitä mainioin?

HVS-Tennis Golf Invitational 2022 pelattiin yhteislähdöllä perjantaina 17.6.2022 Luukissa. Kentän kuntoa ei voi moittia, vaikkei se tällä kertaa ollutkaan aivan yhtä hyvässä vireessä kuin aiempina vuosina. Viime talvi valitettavasti kohteli kaltoin Etelä-Suomen kenttiä, mutta moniin muihin kenttiin verrattuna Luukki oli onneksi varsin hyvässä kunnossa.

Pääkilpailuna pelattiin neljän hengen joukkuekilpailu, joka tänäkin vuonna oli korkeatasoinen. Kilpailun ohessa palkittiin myös henkilökohtaisesti parhaiten menestyneet pelaajat.

Pääkilpailu:

  1. Team Kela: Juhani Kela Mäkinen, Pekka Mäkelä, Jari Karvonen, Matti Manninen (93 pistettä)
  2. Team Lelle: Lelle Blomqvist, Ritva Kurki, Annika Swanljung, Jussi Neste (91 pistettä)
  3. Team Wilson: Ari Alkio, Pasi Kilpinen, Karri Kauko, Tuomas Korpi (90 pistettä)

Sivukilpailu / henkilökohtainen kilpailu:

  1. Matti Ristola (42 pistettä)
  2. Matti Manninen (41 pistettä)
  3. Kaija Kiviharju (41 pistettä)

Kilpailussa ohessa pelattiin myös kaksi erikoiskilpailua:

Pisin Draivi: Kilpailu pidettiin väylällä nro 17. Tänäkin vuonna Janne ”Pommi” Wuorinen latasi sellaisen avauksen keskelle väylää, etteivät muut pystyneet parempaan. Ainoastaan Ansku Toivanen pääsi lähelle Jannen tulosta. Tänä vuonna pisin lyönti ei lentänyt aivan viimevuotisen tuloksen tasolle kovan vastatuulen takia.

Lähimmäs lippua avaus: Kilpailu pidettiin väylällä nro 2. Tenniskentiltä hyvinkin tuttu pelaaja, Patrick Kaukovalta, ansaitsee tämän kilpailun jälkeen uuden lempinimen. Lyönnistä heti näki, että nyt menee lähelle. Pallon putoamisjälki oli vain noin 15 cm reiästä ja päätyi lopulta 26 cm reiästä. Onnittelut uudesta lempinimestä Pate ”The Bullseye” Kaukovalta!

Erityismaininta: Erityismaininnan saa Masa Ristola väylän nro 3 suorituksesta. Pitkällä par-vitosella albatrossi oli noin 40 cm päässä. Harvoin eagleen riittää helppo Tap in -putti!

Joukkuekilpailun tulokset: HVS_golf_2022_joukkuetulokset

Henkilökohtaisen kilpailun tulokset: HVS_golf_2022_henk.koht tulokset

HVS-Tennis lämpimästi kiittää tapahtuman kumppaneita Wilsonia, Hartwallia sekä Suur-Helsingin Golfia!