Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti Team Story: Hanna Westerholm

HVS Projekti Team Story: Hanna Westerholm

HVS-Tennis Projekti: Team Story:ssa seurataan vuoden aikana Story-ravintolan nimeä kantavan joukkueen tennistarinaa ja kehitysmatkaa. Pelaajille asetetaan vuodeksi tavoite tenniksen suhteen, ja me HVS:ssä olemme mukana auttamassa pelaajia toteuttamaan se! Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Kerro muutama sana itsestäsi.

Olen puoliksi saksalainen, puoliksi suomenruotsalainen, kolmen pienen pojan äiti ja ravintoloitsijan vaimo. Työkseni teen johtaja- ja tiimivalmennusta. Tenniksen lisäksi rakastan laskettelua, podcasteja, äänikirjoja ja matkustamista. 

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?

Isoisäni oli suuri tennisfanaatikko ja omisti osan saksalaisesta tennisklubista kylässä, jossa hän asui. Minua harmittaa tosi paljon, ettei kukaan laittanut minua lapsena pelaamaan tennistä. Innostuin tenniksestä aikuisena, kun olin vaihto-oppilaana Pariisissa ja käytiin katsomassa Roland Garrossia, missä Maria Sharapova pelasi. Aloitin kuitenkin vasta muutama vuosi myöhemmin 29-vuotiaana, kun olin HVS:n intensiivikesätennisleirillä. Sen jälkeen treenasin aika epäsäännöllisesti ihanan kroatialaisen valmentajan kanssa nimeltään Luna. Sen jälkeen oli jälleen pitkä tauko ja aloitin uudestaan pari vuotta sitten, nuorin lapsi vaunuissa mukana. Olen ollut mukana kahdessa Story Friday Night Challengessa. Lapseni pelaavat myös aktiivisesti tennistä.

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä? Mikä tenniksessä viehättää sinua?

Tennis on laji, mitä pystyy pelaamaan missä vaan maailmassa ja se on mielestäni mahtava yhteinen harrastus koko perheelle. Se on sosiaalinen laji ja kehittämiseen jää koukkuun. Last but not least, tennisvaatteet ovat tosi tyylikkäitä!

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?

Muistan, kun olimme pikkuveljeni kanssa pienenä katsomassa “Charlie cupia”, joka oli nimetty isoisäni mukaan. Saimme aina “Apfelshorle” (omenamehua ja kivennäisvettä) sekä BumBum-nimistä jäätelöä ja pääsimme katsomaan turnausta yläkerran kahvilasta, missä oli isot ikkunat kenttien suuntaan.

Kuinka usein pelaat tennistä?

Pelaan noin 2-3 kertaa viikossa.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä? 

Kannustan muita! Haluaisin sanoa kämmenlinjalyönt,  mutta toivon mukaan joskusvoin oikeasti sanoa niin.

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?

Se on mahtava idea! Tässä yhdistyy kaikki tärkeimmät asiat, sosiaalisuus ja kehittäminen.

Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle?

Palaan tähän vielä, mutta haluan kehittyä pelaajana sekä verkolla että sijoituksissa.

Kuka on suosikkipelaajasi?

Venus Williams

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?

Ig (@hannawesterholms) ja linkedin