Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti Team Story: Petra Wettenranta

HVS Projekti Team Story: Petra Wettenranta

HVS-Tennis Projekti: Team Story:ssa seurataan vuoden aikana Story-ravintolan nimeä kantavan joukkueen tennistarinaa ja kehitysmatkaa. Pelaajille asetetaan vuodeksi tavoite tenniksen suhteen, ja me HVS:ssä olemme mukana auttamassa pelaajia toteuttamaan se! Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Haastattelussa: Petra Wettenranta

Kerro muutama sana itsestäsi.
Olen hyvinvointialan yrittäjä, vaimo ja 10kk Pancho-vauvan äiti, joka rakastaa hitaita kävelyitä, saunomista ja irtokarkkia. Intohimonani on jatkuva uuden oppiminen, eikä sitä saavuteta ilman mokia. Done is better than perfect.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?
Lapsena ihastelin lajia Pyynikin tenniskentillä Tampereella. Ja vaikka jäähalli ja taitoluistelu vei harrastuksena mukanaan, niin tennistä palloteltiin aina kotipihassa sillä seurauksella, että pallot oli aina teillä tuntemattomilla.

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä? Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Lajin haastavuus, Williamsin siskokset ja söpöt tennismekot.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Klo 6:00 first come first served -aamutennikset New Yorkissa asuessani Hudson-joen rannalla. Aikainen lintu nappasi aina kentän käyttöönsä.

Kuinka usein pelaat tennistä?
Kerran pari kuussa, toiveena kerran pari viikossa.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Luistelumaiset loikat, HA! En tiedä vahvuuttani, pitää kysyä koutsilta.

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?
Mahdollisuus haastaa itseäni ja oppia uutta ammattimaisen valmennuksen myötä. Projektin luoma sopiva ryhmäpaine on myös plussaa, sillä vauva-arjessa jumittuisin muuten helposti kotiin.
Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle? Toivon saavani itseluottamusta ja paljon tekniikkatreeniä kivutakseni alkeistasosta seuraavalle. Tavoitteenani on xxx.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Johtaja Uuno Turhapuro & Naomi Osaka

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?
Instagramissa @petrakorpi