Etusivu > Ajankohtaista > HVS-juniorille virikettä: keskustele koutsin kanssa, haasteita ja live-välkkiä

HVS-juniorille virikettä: keskustele koutsin kanssa, haasteita ja live-välkkiä

Me HVS:ssä haluamme pitää huolta junioreistamme myös valmennustauon aikana!

HVS.n sosiaalisessa mediassa julkaisemme aktiivisesti liikunnallisia vinkkejä mitä voi tehdä kotona tai omalla pihalla perheenjäsenten kanssa. Kaksi kertaa viikossa järjestämme Instagram Livessä HVS-välkkiä, jonne voi nuori tai lapsi vanhempiensa kanssa osallistua. Voimme myös vanhempien toiveesta soittaa/laittaa viestiä pelaajalle, esim. kysyä mitä hänelle kuuluu tai innostaa tekemään HVS:n liikunnallisia haasteita. Alla lisätietoa ja ohjeita.

HVS-VÄLKKÄ
HVS-Välkkiä järjestetään Instagramissa (@hvstennis) tiistaisin ja torstaisin klo 10.00-10.15 niin pitkään kun koulut ovat etäopetuksessa. HVS-Välkissä valmentajat tekevät haasteita, antavat vinkkejä sekä ottavat yhteyttä päivän erikoisvieraisiin. Mikäli lapsella ei ole omaa Instagram-tiliä, voi koko perhe osallistua vanhemman Instagram-tilillä.

HVS-HAASTEET
HVS-Haasteita julkaistaan kaksi kertaa viikossa Instagramissa (@hvstennis), Facebookissa (HVS-Tennis ry) ja Youtubessa. Mikäli haluat osallistua kilpailuun, voit lähettää omat/perheen videot Instagram @hvstennis -tilille yksityisviestinä. Julkaisemme osan videoista. Parhaat videot palkitaan Wilsonin tuotteilla viikoittain. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

HVS-TREENIVIDEOT
HVS:n Youtubessa julkaistaan erityisesti kilpapelaajille suunnattuja fysiikkavideoita. Niitä voi tehdä myös perheen kanssa yhdessä.

VALMENTAJAN SOITTO/VIESTI
Valmentaja ottaa yhteyttä pelaajaan vanhemman toiveesta. Viesti luotettavalta valmentajalta voi piristää HVS-juniorin päivää ja antaa toivoa, että harrastukset ja tutut ihmiset eivät katoa mihinkään vaikka nyt niitä ei olekaan. Soitamme alustavasti tiistaisin tai torstaisin, klo 10.30-16.00 välillä.

Täytä alla oleva lomake, mikäli haluat valmentajan ottavan yhteyttä

  Lapsen nimi *

  Lapsen ikä *

  Yhteydenottotoive

  Puhelinnumero, johon soitetaan *

  Sähköposti *

   

  Lisätiedot (Mm. toiveita mistä lapsi/nuori haluaisi keskustella)

   

  Kysymyksiä, toiveita? Laita viestiä info@hvstennis.fi