Etusivu > Ajankohtaista > Katariina Merve kehittämässä hallien digitaalisaatiota ja tapahtumia

Katariina Merve kehittämässä hallien digitaalisaatiota ja tapahtumia

Katariina Merve kehittämässä hallien digitalisaatiota sekä tapahtumia

Tali ja Taivallahti saivat elokuun alussa uuden ammattilaisen tiimiinsä, kun Katariina Merve (os. Ahtela) aloitti projektipäällikön tehtävässä. Katariinan päätehtävänä on tulevan Taitava-sovelluksen kehittäminen sekä tapahtumien, kuten Talin marraskuinen ammattilaisturnaus sekä koululaiskisat, järjestäminen. Lisäksi Katariina toimii apuvalmentajana HVS:n esikilparyhmässä.

Aikaisemmin Katariina on työskennellyt yli 15 vuotta IT-alalla erilaisissa markkinointitehtävissä sekä pelannut tennistä lapsuudesta lähtien. Katariina aloitti tenniksen pelaamisen jo lapsena isovanhempien rakennettua tenniskentän kesäpaikalle 80-luvulla.

– Vanhempani pelasivat aktiivisesti ja ottivat minut usein mukaan kentälle. Ensimmäinen kosketus lajiin tapahtui jo kolmevuotiaana. Itse treenaamisen aloitin 6-vuotiaana Sata-tenniksessä ja kilpailemisen aloitin 9-vuotiaana.

Katariinan perhe muutti Belgiaan Katariinan ollessa 12-vuotias, jossa tenniksen harrastaminen ja kilpaileminen jatkui.

– Harrastus loppui kuitenkin 18-vuotiaana, mutta muutama vuosi sitten aloitin lajin uudestaan poikani innostamana. Nyt olen taas ihan koukussa lajiin!

Muutaman kuukauden kokemuksella Katariina on ollut erittäin tyytyväinen alanvaihtaja.

– Nykyisessä työssäni pääsen yhdistämään rakkaan harrastuksen ja osaamiseni. Tähän mennessä olen erityisesti nauttinut työn vaihtelevuudesta ja siitä, että tekemistä riittää koko ajan. Työkaverit ovat hyviä tyyppejä ja ilmapiiri on mukavan rento. On myös mahtavaa olla mukana auttamassa tulevan Challenger-tason tapahtuman, HPP Openin (entinen Tali Open) järjestämisessä.

Urheilu on aina ollut lähellä Katariinan sydäntä. Tenniksessä Katariinaa kiinnostaa pelin haastavuus ja koukuttavuus.

-Olen harrastanut nuorempana paljon lajeja kuten jalkapalloa, koripalloa, maastojuoksua, golfia ja rugbya. Entisenä kilpaurheilijana tykkään edelleen seurata kaikkea urheilua, lajilla ei väliä! Tennis on lajina tarjonnut hienot mahdollisuudet kehittää elämäntaitoja. Parasta tenniksessä on itsensä ylittäminen ja onnistumisen tunteet.

Omaksi lempipelaajakseen Katariina mieltää Andre Agassin, koska hänellä on Katariinan mukaan ”tyyliä, asennetta ja hieno kahdenkäden rystylyönti”.

Katariinan motto on JUST DO IT!