Kahvilat

Maittavaa ruokaa ja juomaa pelien jälkeen - tai ilman pelejä.

Talin Tennis-Bistro

Yksityinen Tennis-Bistro vastaa ruokailusta Talissa. Bistron buffetissa on päivittäin tarjolla maukas lounas. Lisäksi Bistrosta löytyy pelaajille sopivia välipaloja ja pelijuomia. Bistro järjestää catering-tilauksia esimerkiksi Talin kerhotiloissa, ja vastaa mm. ruokailusta Tali Open turnauksen aikana.
Hanasta saa useiden laatutestien suosikkiolutta Lapin Kultaa. Ulkomaisista oluista suosikkeja ovat tshekkiläiset Budovar ja Krusovice. Tai vaikkapa aasialainen Tiger.

Kutomokuja 4
00380 Helsinki
Timo Rautava: 050 377 6377
tennisbistro@gmail.com
www.tennisbistro.fi

Tennis Club Taivallahti

Syksyllä 2014 Tapio Nurminen ja Maiju Enkenberg aloittivat uusina kahvilayrittäjinä viihtyisissä Taivallahden Tenniskeskuksen tiloissa. Idyllinen tennismiliö, hyvä sijainti ja etenkin lämminhenkinen palvelu vetoavat moniin kävijöihin. Kesällä paikka herää eloon. Taivallahden terassi eristäytyneenä kaupungin hälinästä pysäyttää monet Hietaniemen rannalle matkaavat.

Vasta remontoidussa VIP-tilassa voi järjestää yksityistilaisuuksia tarjoiluineen.
Tiskiltä löytyy monipuolisesti kahvilatuotteita. Hanasta nautitaan Lapin Kullan luomulageria. Ulkomaisista vaihtoehtoina löytyvät mm. Budvar-olut ja Happy Joe -siideri. Tennis Club Taivallahti valmistaa myös lämmintä ruokaa tilauksesta.

Hiekkarannantie 2
00100 Helsinki
p.09 477 0490
tapsa@teamtapsa.fi
www.teamtapsa.fi