Etusivu > Kentät ja palvelut > Tennis-shopit

Tennis-shopit

Uutta tennistuotetta sekä huoltoa mailoille

Talin Tennis-shop

Talin Tenniskeskuksen pro-shop tarjoaa laajan valikoiman tennisvarusteita. Pallovalikoimasta löytyvät merkit kuten Wilson, Slazenger, Dunlop, Head, Tretorn ym. Myös laukuista, kengistä ja vaatteista löytyy mukavasti tarjontaa merkeiltä kuten Prince, Wilson, Thorlo ja Adidas. Tarvikerepertuaarista löytyvät mm. loistavat Toalson -gripit sekä Wilson -lyijyteipit ja -tärinänvaimentimet.

Mailavalikoimasta löytyvät uusimmat mallit mm. merkeiltä Head, Wilson, Babolat ja Prince. Mailoja löytyy myös juniorikoossa.

Taliin tuodaan viikossa kymmeniä mailoja jännitettäväksi tai korjattavaksi, ja siksi ne valmistuvat usein samana päivänä. Tennismailojen lisäksi jännitetään myös squash- ja sulkapallomailat. Eri jänteiden saatavuutta voi tiedustella suoraan Talista, sillä ne vaihtelevat menekin mukaan. Kannattaa myös ottaa yhteyttä erikoisemmissa asioissa kuten kahvakoon muuttamisessa ja kampojen, sekä holkkien vaihdossa.

Tennis-shop palvelee myös mailan valintaan liittyvissä kysymyksissä. Ostajalle pyritään tarjoamaan aina mahdollisuus kokeilla mailaa ennen ostopäätöstä.

Puhelin: (09) 565 6050

Taivallahden Tennis-shop

Taivallahden Tennis-shop on varustettu olennaisimmilla tennistarvikkeilla ja -tuotteilla. Wilson -tuotteita sisältävä shop tarjoaa pallot, kengät ja mailat sekä gripit. Vaatteista löytyvät sukat, paidat ja shortsit/hameet sekä erilaiset veryttelyasut. Vaatteita löytyy myös nuorille tenniskoululaisille. Kaikki tuotteet eivät välttämättä ole näkyvillä, joten kannattaa kysellä kassalta lisää.

Taivallahteen tuodaan viikossa kymmeniä mailoja jännitettäväksi tai korjattavaksi, ja siksi ne valmistuvat usein samana päivänä.

Puhelin: (09) 477 0490