Etusivu > Kentät ja palvelut > Varaa kokous- tai juhlatila

Varaa kokous- tai juhlatila

Vip-tilat juhliin ja kokouksiin

Talin kerhohuone ja sauna

Talin tenniskeskus tarjoaa erinomaiset puitteet järjestää erilaisia tilaisuuksia kuten kokous- tai koulutustapahtumia. Tiloja ja saunoja voidaan vuokrata niin yrityksille, peliporukoille kuin yksityisillekin henkilöille. Kerhotilaamme mahtuu mainiosti isompikin seurue (< 60 henkilöä), kun taas kabinetissa tunnelma pysyy tiiviinä vähän pienemmälläkin porukalla (< 16 henkilöä). Kabinetin yhteydessä on kaksi tilaussaunaa, joista toinen saadaan yhdistettyä kabinetin kanssa samaan tilaan.

Talin Tennis-Bistro järjestää tiloihin juomia sekä syötävää, pienistä välipaloista aina kunnon päivälliseen saakka.

Soita Taliin: (09) 565 6050
Tarjoilut hoitaa Tennis-Bistro

Taivallahden Vip-tilat

Taivallahden kabinettitilat tarjoavat yksityis-saunan ja pukuhuoneen, sekä neuvottelutilan. Vip-tilan voi yhdistää vaikkapa tenniksen vakiovuoroon, jolloin saunominen ja virvokkeet voidaan nauttia työ- tai kaveriporukan kesken. Kesällä voi saunan jälkeen vilvoitella terassilla, joka on eristetty ulkopuolisilta katseilta.

Neuvottelutilan voi myös vuokrata vaikkapa pienimuotoiseen yhtiökokoukseen tai seuratoimintaan, jonka yhteydessä voidaan tarjota ruokaa Tennis Club Taivallahden toimesta. Istumapaikkoja löytyy enintään noin 20 henkilölle.

Soita Taivikseen: (09) 477 0490
Tarjoilut hoitaa Tennis Club Taivallahti