Etusivu > Ajankohtaista > Tenniskeskukset avataan yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten – valmennus jatkuu

Tenniskeskukset avataan yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten – valmennus jatkuu

Päivitys 14.4.

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset avataan yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten (esim. vakiintuneet peliporukat kuten valmennusryhmät). Tennishalleilla jatketaan tehostetusti valvontaa sekä muita hygieniasuosituksia. Valmennuksessa mukana oleville laitetaan tiedote asiasta 14.4. päivän aikana.

Hyvityslomake aikuisille ja 2007-syntyneille ja vanhemmille.

Päivitys 1.4. vol 2

Tiedote HVS:n valmennuksessa mukana oleville

Hallit kiinni toistaiseksi; 2008 syntyneet ja nuoremmat jatkavat
Talin ja Taivallahden tenniskeskukset ovat suljettu toistaiseksi 2.4.2021 alkaen. Tänään torstaina valmennus järjestetään normaalisti. HUOM: Valmennustoiminta jatkuu 2008 syntyneillä ja sitä nuoremmilla sekä ammattiurheilijoilla. On mahdollista, että lasten peliajat halleilla tai pelipaikka muuttuvat, tästä tiedotetaan ma 5.4. niitä, joita asia koskee.

Korvauksia niille, keneltä vuorot perutaan
Valmennuksessa mukana olevien 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien ei tarvitse laittaa itse omia valmennustunteja TennisClubissa varastoon sulun aikana, vaan HVS tekee tämän asiakkaan puolesta. Miten sulku korvataan, siitä tiedotetaan erikseen. On tulossa myös mahdollisuus rahalliseen korvaukseen.

Talin ja Taivallahden Pro-Shopit
Talin Pro-Shop on auki pääsiäisenä 2.4.-5.4. klo 10.00-15.00 välisenä aikana. Pro-Shopien huhtikuun aukioloajat tullaan päivittämään Talin ja Taivallahden nettisivuille. Pääsy omalle kaapille Talissa on myös mahdollista pro-shopin aukioloaikoina.

Pääsiäisenä ei ole valmennusta
HVS:n valmennustoiminta on tauolla 2.4.-5.4.

Haku kaudelle 2021-2022 on avautunut
Haku kaudelle 2021-2022 avautuu 1.4. osoitteessa www.hvstennis.fi/kausihaku. Vanhojen asiakkaiden hakuaika on 1.4.-30.4.

On mahdollista, että yllä oleviin ohjeisiin tulee vielä muutoksia.
Tiedotamme lisää viimeistään ensi viikolla. Aurinkoista pääsiäistä kaikille!AVI:n tiedotteen voi lukea täältä:
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271

Päivitys 1.4.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Talin ja Taivallahden tenniskeskukset ovat täten suljettu toistaiseksi 2.4.2021 alkaen.

Tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan sekä ammattiurheiluun. On mahdollista, että lasten peliajat halleilla muuttuvat, tästä HVS-Tennis ja Tennis Hedman tiedottavat erikseen.

AVI:n tiedotteen voi lukea täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271

Koronapäivitys 31.3.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja 1.-14.4. väliseksi ajaksi.

Suomen Tennisliitto on pyytänyt täsmennystä AVI:lta kuuluvatko tenniskentät korkean riskin tilojen listalle. Tiedotamme heti, kun saamme lisätietoa. Siihen asti Tali ja Taivallahti ovat auki, mutta on hyvä huomioida, että mahdollinen päätös sulkemisesta voi tulla nopeastikin. Täten myös HVS-Tenniksen valmennus jatkuu, kunnes toisin ilmoitetaan.

Varmaa tietoa on se, että suljettavaksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan sekä ammattiurheiluun. On mahdollista, että lasten peliajat halleilla muuttuvat. Tästä tiedotamme erikseen, ketä muutos koskee.

AVI:n tiedotteen voi lukea täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271

Koronapäivitys, päivitetty 8.3.2021

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset pysyvät auki toistaiseksi ja HVS-Tenniksen valmennustoiminta jatkuu. Aluehallintoviraston määräyksiä noudatetaan: Tali, Taivallahti ja HVS ovat tehneet AVI:n tartuntatautilain 58h pykälän mukaisen suunnitelman toiminnan turvaamiseksi.

Lyhyesti: Vain terveenä hallille. Edellytämme maskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta, pese kädet hallille tultaessa/käytä käsidesiä sekä 2 metrin turvavälin pitämistä. Saavuthan hallille juuri ennen tunnin alkua ja poistu tunnin jälkeen alla olevia ohjeita noudattaen.

Kentältä poistutaan ennen kellonsoittoa
Tenniskentältä on poistuttava viimeistään 3 minuuttia ennen kellonsoittoa ja seuraavat pelaajat saavat tulla kentälle vasta kellon soidessa.

Ohje Taliin: korona-kartat-tali-v1.2
Ohje Taivallahteen: korona-kartat-taivis

Valvomme asiakasmääriä
Tiloja valvovat sekä tenniskeskusten työntekijät että muut toimijat, kuten HVS-Tennis. Yhdessä tilassa, esim. tenniskenttä, odotustila tai aula, saa olla maksimissaan kymmenen henkilöä/tila. Henkilöiden määrään ei lasketa henkilökuntaa. Tilat ovat avoinna normaalisti alle 12-vuotiaille, ottaen huomioon 2 metrin turvavälin.

Muut turvaohjeet
🎾Vain terveenä hallille. Jos on flunssan oireita, pysy kotona ja noudata THL:n ohjeita (www.thl.fi)
🎾Pidä 2 metrin turvaväli kaikessa toiminnassa.
🎾Hallilla oleskelu on kielletty.
🎾Pese kädet hallille tultaessa tai käytä ulko-ovella tai kentillä olevaa desinfiointiainetta.
🎾Pukuhuoneet ovat kiinni (alle 12-vuotialla tarvittaessa mahdollisuus käyttää valvotusti pukuhuoneita).
🎾Halleilla tehostetaan päivittäistä siivousta.
🎾Kulku kentille voi muuttua, tästä ohjeistetaan erikseen tarvittaessa hallilla.
🎾Kouluikäisten ja sitä vanhempien pelaajien saattajien pitää odottaa lapsia ulkona.
🎾Noudata THL:n matkustuskaranteenejä.

Vuoronvaraus ja -maksu
Edellytämme vuoronvarausta ja -maksua netissä.

Vakio- ja osakevuorot
Talin ja Taivallahden vakio- ja osakevuorot ovat voimassa normaalisti. Mikäli ei halua käyttää vakio- ja/tai osakevuoroaan 1.3.-31.3. välisenä aikana, siitä on tehtävä ilmoitus toimistolle. Täten perutuista tunneista ei koidu maksuvelvoitteita.
Talin Tenniskeskus: marita.inberg@talintenniskeskus.fi
Taivallahden Tenniskeskus: hvs@hvstennis.fi

HVS-Tennis
Halleilla olevat toimijat, kuten HVS-Tennis, noudattavat yllä olevia ohjeita, ja valmennustoiminta jatkuu toistaiseksi kuten aiemminkin. Mikäli ei halua osallistua valmennukseen, vuoron voi laittaa tuttuun tapaan itse varastoon www.tennisclub.fi/pelaaja. Korvausjärjestelmässä olevat tunnit ovat käytettävissä ainakin vuoden 2021 loppuun asti. Lisätietoa info@hvstennis.fi.

Ohjeita HVS:n valmennustunnille
On mahdollista, että porrastamme tiettyjä valmennustunteja (maanantai- ja torstai-illat sekä lauantai) sekä ohjeistamme uudelleen, miten lapsi tuodaan hallille. Tiedotamme tästä erikseen niitä, ketä muutokset koskevat.

Kahvilat
Halleilla toimivat kahvilat tiedottavat erikseen omasta toiminnastaan ja vastaavat oman asiakastilansa valvonnasta. Alk. 8.3. kahviloista sallitaan ainoastaan ulosmyynti.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.

Hallien ohjeet:

Talin Tenniskeskus
Taivallahden Tenniskeskus