Etusivu > Seura > Hallitus > Pirjo Ketonen

Pirjo Ketonen

 

Olen 63-vuotias muutaman kuukauden eläkkeellä ollut tenniksen harrastaja. Olen ollut HVS:n hallituksessa 4 vuotta.

Olin pelaillut tennistä aiemminkin, mutta ohjatun treenaamisen aloitin HVS:ssa vuonna 2001. Pääsin tennisporukoihin mukaan Tuomolan Reijon vetämien tennisklinikoiden kautta. Tutustuin muihin pelaajiin ja saimme näin peliseuraa toisistamme. HVS seurana oli minulle ainoa vaihtoehto: tunnettu hyvä brändi ja tietysti tennishallien sijainnillakin oli merkitystä. Seurassa oli myös jo ennestään tuttuja.

Tennis on minusta hieno laji: sosiaalinen, liikunnallinen ja monipuolisesti kehittävä. Taitotasoani testailen seuran omissa kisoissa sekä myös muiden seurojen kilpailuissa. Olen myös mukana Suomen Senioritenniksen järjestämässä Sarjatennisliigassa. Nykyisin olen myös toista vuotta Suomen Senioritenniksen hallituksen jäsenenä edustamassa HVS:aa.

HVS:n hallituksessa edustan kaikkia ns. tavallisia tenniksen pelaajia. Haluan olla myös kehittämässä laajemmaltikin ns. aikuistenniskonseptia. Koen tärkeäksi kuunnella ”isoilla korvilla” pelaajien palautteita ja tarpeita. HVS:n toiminnassa on mielestäni tärkeää säilyttää tasapaino panostuksissa eri pelaajasegmenttien kesken. Kullekin pelaajaryhmälle ja -tasolle oman näköistä ja sopivaa aktiivista toimintaa.