Etusivu > Taitava-liigan joukkueet 2023-2024

Taitava-liigan joukkueet 2023-2024

Joukkueet

Hauskimmat täällä. Joukkueen kuvaus:-

 

MELT Joukkueen kuvaus: MELT on sulamisistaan tunnettu maailmanluokan palloilujoukkue, jonka talentti jää toiseksi ainoastaan joukkueen itseluottamukselle ja vaatimattomuudelle

 

Net Ninjas
Joukkueen kuvaus:
Net Ninjas on kolmen hengen naisjoukkue, joka iskee pelikentälle itsevarmasti ja rohkeasti rikkoen normaaleja pelityylejä. Heidän riskialtis pelityylinsä yllättää vastustajat ja saa yleisön jännittämään (tai valmentajan pudistamaan päätään) jokaisen pallon perään. Net Ninjas ei tyydy keskinkertaisuuteen, vaan tavoittelee aina suurta voittoa.

 

Tennis Boomerit Joukkueen kuvaus: Backhand Forehand Boom Boom Boom! Innostuneet tennis boomerit ilolla mukana. Kuvassa vasemmalta oikealle Riku, Tuukka, Marko ja Tomi!

 

Laghult Joukkueen kuvaus:-

 

Team Gattopardi
Joukkueen kuvaus: Ketterät kissaeläimet valmiina hyökkäykseen

 

 

 

 

 

Team Kanon
Joukkueen kuvaus:Mia, Ulla, Essi & Susa
KAC & Friends Joukkueen kuvaus: KYssi Alumni Club and Friends
Inter Net
Joukkueen kuvaus: Keskiviikon treeniryhmä + tuuraajia

 

Double Fault
Joukkueen kuvaus: Voitosta voittoon.

 

Head Wilsons
Joukkueen kuvaus: Head Wilsons ottaa kentät haltuun rennolla otteella!

 

Team Pol Roger
Joukkueen kuvaus: Team Pol Roger nauttii paitsi tenniksestä, myös hyvistä juomista.

 

Love Games
Joukkueen kuvaus: Ihan OK joukkue.

 

Verkkohait
Joukkueen kuvaus: Verkolla vaaralliset naiset

 

Chicks with kicks
Joukkueen kuvaus: Innokkaat harrastelijat!

 

Dinner & Show Tennis
Joukkueen kuvaus: Joukkueemme koostuu neljästä nuoresta varhaiskeski-iän kriisin kynnykselle saapuvasta herrasmiehestä Munkkivuori – Etelä-Haaga – Kallio -akselilta. Puolet joukkueesta harjoittelee aktiiviesti tennistä kehittyäkseen paremmaksi, toisen puolen luottaessa siihen taitoon mitä luoja on suonut. Joukkueen kaikki jäsenet ovat meritoituneet media/viihde-alalla, mikä näkyy pelikentillä räiskyvinä persoonallisuuksina, highlight reel -tason huippulyönteinä sekä voimakkaina tunteenpurkauksina sekä ilon että pettymyksen hetkinä. Dinner&Show Tennis on aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan kuohuntaa aina astuessaan Talin tenniskentille.

 

The Smashers Joukkueen kuvaus: The Smashers – tuttavallisemmin Smäshärit – muodostuu kolmesta ystävyksestä, joita tennis on vienyt seikkailusta (ja sekoilusta) toiseen, eikä loppua näy. Smäshäreiden motto on täysillä muttei liian vakavasti. Smäshärit lähtevät hakemaan voittoa Taitava-liigasta jäätävien iskulyöntien lisäksi itseironian ja huonon huumorin avulla.

 

Team MaTe
Joukkueen kuvaus: Markus Seppälän ja Teemu Ruoslahden kasvatit

 

Ritola Racket Club Joukkueen kuvaus: Ritola Racket Club on yhtenäinen ja sitoutunut joukkue, joka koostuu viidestä ystävyksestä. Jokainen jäsenistä antaa ainutlaatuisen ja tärkeän panoksensa joukkueen yhteisen menestyksen eteen.

 

Totojam
Joukkueen kuvaus: Totojam eli
Tomi Orassaari
Toivo Pacius
Jani Koskinen
Mikko Tikka
Täydennettynä
Petra Pacius
Matias Anttila
on syntynyt HVS:n sunnuntain treeniryhmästä. Pelaamme samalla joukkueella myös Lähiliigaa ja käymme välillä muissa kisoissa.

 

Torstaitennis Vol. 2
Joukkueen kuvaus: Taitava-liigaan edeltävällä kaudella osallistuneen Torstaitennis -joukkueen perillinen eli Torstaitennis Vol. 2 uudella täsmävärväyksellä vahvistettuna.

 

See you in court
Joukkueen kuvaus: –

 

Katkenneet Jänteet (päässä)
Joukkueen kuvaus: Nimi kertoo kaiken.

 

ATT-Team
Joukkueen kuvaus:-

 

Tennismusketöörit Joukkueen kuvaus: Joukkueemme Tennismusketöörit muodostuu neljästä innokkaasta ja kokemusta omaavasta tennispelaajasta. Usein harjoitellessamme kentällä kuulee kommentin ”Kyllä tää on kivaa”. Se kuvaa suhtautumistamme tennikseen ja jokainen pelaa kaikkien, ja kaikki yhden puolesta. Kuvassa musketöörit vasemmalta Mikael (Mikke) Långström, Tom Lindgren, Raimo Siivonen ja Juha-Pekka (J-P) Pyhäjoki. Kentällä tavataan!

 

Revanssi
Joukkueen kuvaus:
Sekalainen häröilijöiden seurakunta. Jatkoa edellisvuoden saako tätä vielä miettiä -joukkueesta.

 

GroupTherapy
Joukkueen kuvaus:
GroupTherapy tuo joukkueena hyvän sekoituksen hyökkäävyyttä, varmuutta sekä peli-iloa. Tennis toimii joukkueen jäsenille tapana irrottautua hektisestä työelämästä sekä koestaa omaa paineensietokykyä matsitilanteissa. Välillä ottelun jälkeen pitää myös yhdessä puida ”mitä olisi pitänyt tehdä” ja ehkä toivottavasti viedä näitä oppeja seuraavaan matsiin! Joukkue lähtee avoimin mielin ja voittavalla hengellä haastamaan kaikkia vastustajia.

 

Blade-mimmit
Joukkueen kuvaus: –

 

Fearless Squad
Joukkueen kuvaus:
Neljän hengen joukkue, jossa tahtoa, peli-iloa ja halua pitää hauskaa.

 

Grandslam tiimi
Joukkueen kuvaus:-

 

Electric Lime
Joukkueen kuvaus:-