Etusivu > U18 Tehoillat (s. 2005-2013)

U18 Tehoillat (s. 2005-2013)

U18 Tehoillat – haku on päättynyt

Tehoilloissa on mahdollisuus pelata ja harjoitella innokkaiden ja motivoituneiden pelureiden kanssa. Harjoitukset ovat aina perjantai-iltaisin Taivallahdessa.

Valmennus
Tehoilloissa on mahdollisuus pelata ja harjoitella innokkaiden ja motivoituneiden pelureiden kanssa. Harjoitukset ovat perjantai-iltaisin (klo 17.30-19.30) Taivallahdessa.

Valmennuksen tavoitteena on kehittää pelaajien pelitaitoja ja mahdollistaa suuremman pelimäärän pelaamista myös harjoituksissa. Harjoitukset perustuvat erilaisiin pelitilanteisiin, joita tenniksessä ilmenee ja sisältää myös pelaajan teknisiä valmiuksia parantavia harjoituksia sekä taktisten tilanteiden tunnistamista ja oppimista. Pelaajien päätavoite on seuran sisäisen U18 -kisatapahtuman lisäksi ottaa ensiaskeleet myös kansallisissa kisoissa. Valmentajat auttavat mieluusti sopivien kisojen löytämisessä

Haku ja kriteerit

Haku on auki. Valinnat ilmoitetaan viimeistään perjantaina 11.8.2023. Peliryhmät muodostuvat hakijoiden pelitason mukaan, joten pelipäiviä ei voi valita/toivoa. Alla tiedoksi peliryhmien alustavat aikataulut:

Valintakriteerit:

– pelaaja on osallistunut kansallisiin kisoihin (www.tennisassa.fi )
– osallistuminen Zenniz Tour & Rush Slam – pelitapahtumiin
– harjoitusmotivaatio ja innostus lajia kohtaan
– riittävä pelitaso

Lisätiedot: info@hvstennis.fi

Valmentajat:
Samu Hartikainen

HAKULOMAKE

Haku on päättynyt