Etusivu > Tennisvalmennus > Pelitapahtumat

Pelitapahtumat

Lasten ja nuorten seurakisoihin ilmoittaudutaan TennisÄssässä.

Miten rekisteröidyn TennisÄssään?

Rekisteröityminen TennisÄssään on helppoa ja veloituksetonta. Tennisliiton sivuiltalöytyy ohjeet TennisÄssään rekisteröitymiseksi ja tämän lisäksi olemme luoneet print screen -ohjeen sekä video-ohjeen TennisÄssään rekisteröitymisestä, nämä ohjeet löytyvät täältä: OHJE TENNISÄSSÄÄN REKISTERÖITYMISEKSI

Miten ilmoittaudun kilpailuun?

  1. Rekisteröidy (uusi pelaaja) tai kirjaudu TennisÄssään. *HUOM. Seurakilpailuihin ei tarvitse ostaa Tennisliiton lisenssiä.
  2. Sitten etsit** Zenniz Tour tai Rush Slamin, avaat ko. kilpailun klikkaamalla kilpailun nimeä
  3. Kisan sivulla, oikeasta ylänurkasta löydät ILMOITTAUTUMINEN -painikkeen. Painamalla siitä pääset etenemään ilmoittautumisessa.
  4. Kisajärjestäjä julkaisee kaavion ja aikataulut myöhemmin TennisÄssässä.

*Jos syntymäajalla ei löydy pelaajaa ja olet vienyt tiedot TennisClubista, kokeile ensin laittaa syntymäaikaasi päivämääräksi 1.1 ja vuodeksi oikea syntymävuotesi. Esim. jos olet syntynyt vuonna 1980, niin laita syntymäajaksesi 1.1.1980. Tämä johtuu siitä, että jäsenrekisterissämme saattaa olla puutteita osan jäsenistön kohdalla.

**TennisÄssässä kisoja voi etsiä hakutoiminnon avulla taikka selaamalla kilpailukalenteria. Kilpailuja voi etsiä myös ajankohdan mukaan. Pelkät seurakilpailut saat myös helposti näkyville.