Etusivu > Tennisvalmennus > U10 > U10 Iltapäivätennis

U10 Iltapäivätennis

s. 2008-2012, Tali ja Taivallahti

HVS:n iltapäivätennis on normaali U10-tennistreeni, mutta harjoitukset ovat aina suoraan koulun/eskarin jälkeen. Iltapäivätenniksessä peliajat sijoittuvat arkisin klo 12.30-16.00 välille, jolloin pelataan pääsääntöisesti tunti kerrallaan.

HVS:n suosittua iltapäivätennistä on mahdollisuus pelata sekä Taivallahden että Talissa!  Tasoja on minitenniksen alkeista isomman kentän haasteisiin. Iltapäivätennistä on mahdollisuus pelata arkisin monta kertaa viikossa.

Valmennus

Iltapäivätenniksessä tavoitteena on kehittää tennistaitoja mm. pelaamista, harjoittelua omatoimisesti ja valmentajan kanssa sekä yhteistyötä pelikavereiden kanssa. Lasten kehittyessä harjoitellaan tenniksen pistelaskua ja tennisottelun pelaamista. Lapsilla on myös mahdollista osallistua Rush Slam-pelitapahtumiin.

Minitenniskentän ja -välineiden haasteet hallitseville junioreille suunnattu miditennis jatkaa lajin opettelua minitennistä isommalla kentällä sekä palloja nopeuttamalla (oranssit pallot).  Miditennisvalmennukseen osallistuvalta edellytetään hyvää minitennisosaamista teknisillä-, taidollisilla-, fyysisillä- sekä pari- ja ryhmätyöskentelyn osa-alueilla. Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti isolla verkolla, mutta minitennisverkkoja käytetään edelleen apuna erilaisissa harjoitteissa.

Tennisharjoitusten jälkeen lapset siirtyvät omatoimisesti kotiin/omaan iltapäiväkerhoon tai jäävät itsenäisesti tennishallille odottamaan hakijaa.

Ilmoittautuminen iltapäivätennikseen

U10 iltapäivätennikseen haetaan keväällä 2018 ilmoittautumislomakkeen kautta:

  • montako kertaa viikossa treenejä: 1-3 kertaa viikossa
  • toivomus pelipaikasta: Taivallahti, Tali vai molemmat hallit.

Kun koulut alkavat, peliajat räätälöidään lukujärjestysten mukaan niin, että treenit alkavat suoraan koulun jälkeen tai niin, että pelaaja ehtii siirtyä omatoimisesti koulusta/iltapäiväkerhosta tennishallille. Mikäli peliaika ei sovi, löytyy yleensä samalta päivältä tai toiselta päivältä uusi peliaika.

Peliaikoihin sitoudutaan HVS:n sääntöjen mukaisesti. U10 iltapäivätennikseen voi ilmoittautua myös kesken kauden, jolloin valmentaja ottaa yhteyttä kun sopiva peliaika löytyy.

Peliajat kaudelle 2018-2019

  • Taivallahdessa joka arki-päivä klo 12.30-13.30, klo 13.30-14.30 ja klo 14.30-15.30. Käytössä 1-4 kenttää ja tasoja minitenniksestä ison kentän haasteisiin.
    • Huom: Iltapäivätreeniaika eskari-ikäisille on Taivallahdessa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.30-14.30.
  • Talissa ti, ke ja pe klo 14.00-15.00 ja klo 15.00-16.00. Käytössä 1-3 kenttää, ja tasoja minitenniksestä ison kentän haasteisiin.

Hinta 14 €/tunti

Ryhmässä enintään 8 lasta/ohjaaja.

ILMOITTAUTUMINEN