Etusivu > Ajankohtaista > HVS-jäsenet tyytyväisiä valmennustoimintaan

HVS-jäsenet tyytyväisiä valmennustoimintaan

Viime keväällä toteutettiin HVS-Tenniksen jäsenkysely, jossa kohderyhmänä olivat HVS:n viikoittaisessa valmennuksessa olevat juniorit sekä aikuiset. Kaiken kaikkiaan kyselyt lähetettiin 1098 pelaajalle tai hänen vanhemmalleen. Vastausprosentti oli aikuisissa 35 % ja junioreissa 22.9%.

Yleisarvosana HVS-Tenniksen toiminnasta määriteltiin junioreissa kiitettäväksi (ka. 9,0 asteikolla 4-10, 2018: 8,8; 2016: 8,7)) ja aikuisissa hyväksi (ka. 8,5, asteikolla 4-10, sama kuin vuonna 2018). Aikuispelaajilta tuli positiivista palautetta mm. tiedotuksesta, laskutuksessa joustamisessa, vuorojen korvausjärjestelmästä, valmentajista sekä siitä, että HVS on aktiivinen seura. Junioripelaajien vanhemmat olivat kiitollisia mm. laadukkaasta ja organisoidusta valmennuksesta, nuorekkaista valmentajista sekä siitä, että lapsi itse on tyytyväinen toimintaan.
 

HVS:n toiminta sai myös kehitysehdotuksia sekä palautetta. Kyselyn tuloksia ja kehitysideoita tullaan käyttämään HVS-Tenniksen toiminnan kehittämisessä. Alla kaksi esimerkkiä.

Whatsapp-korvausjärjestelmä sai kehuja sekä risuja.
HVS vastaa: Aikuisvalmennuksessa HVS on luonut WhatsApp-ryhmät helpottamaan oppilaiden harjoitusvuorojen vaihtamista keskenään. Viime kaudella wa-ryhmät olivat käytössä ensimmäistä kertaa, ja valitettavasti ryhmät eivät aina olleet täysin ajantasailla. Kaudelle 2019-2020 tullaan luomaan uudet ryhmät. Talin ja Taivallahden vastuuvalmentajat ylläpitävät wa-ryhmiä, mutta vuorojen vaihto on täysin oppilaiden keskinäinen ja vapaaehtoinen asia. HVS ei ota vastuuta siitä, saako peruutetun pelivuoron tilalle korvaavan vuoron. Kun HVS saa käyttöönsä jäsenille sähköiset jäsentilit, tulee korvausjärjestelmä siirtymään sinne. Tämä tapahtuu toivottavasti kauden viimeistään 2020-2021 aikana

 

Valmentajien tavoittaminen ollut haastavaa tai viesteihin vastaaminen kestänyt liian pitkään. Sen lisäksi jäsenet toivoivat yksilöllistä palautetta lapsen/nuoren kehittymisestä.
HVS vastaa: HVS:n valmentajat ovat ison osan viikosta kentällä aamusta iltaan (klo 6.30-22.00 välillä), joten viesteihin vastaamisessa voi olla viivettä. Tätä pahoittelemme. Syksystä lähtien on HVS:n vastuuvalmentajilla ollut kerran kuussa soittoaikoja, joista tiedotetaan etukäteen aina sähköpostiin tulevassa infokirjeessä. Mikäli asia ei ole akuutti, toivomme kuitenkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. 
Yleiset kysymykset sekä lapset ja nuoret: info@hvstennis.fi
Laskutusasiat: hvs@hvstennis.fi
Kilpatennis: saku.siivonen@hvstennis.fi
Aikuiset Tali: janne.kesti-helia@hvstennis.fi
Aikuiset Taivallahti: janne.wuorinen@hvstennis.fi

Kiitos kaikille kyselyyn osallistujille.