Etusivu > Seura > Hallitus > Kimmo Karviala

Kimmo Karviala

Esittely:

Olen Kimmo Karviala, asun Helsingissä ja olen kotoisin Espoosta. Työkseni toimin avainasiakasjohtajana amerikkalaisessa ohjelmistoyrityksessä.

Tennis tulee lähes “veren perintönä” sillä lapseni pelaavat tennistä jo viidennessä sukupolvessa. Tenniksessä kiinnostaa lajin moniulotteisuus sillä lähes jokainen pelattava piste on erilainen – koskaan ei voi tietää mitä vastustaja keksii.

Suosikkipelaajani:

Pelaajaidoleina ovat aina olleet klassiset syöttö-volley pelaajat, mutta kyllä Roger Federer nousee pelaajana ylitse muiden.

Näin kehittäisin suomalaista tennistä edelleen:

Suomessa on tenniksellä menossa hyvä vaihe ja siitä hyvänä esimerkkinä Davis Cup joukkueen edesottamukset vuonna 2018. Sekä miesten DC-joukkueessa että naisten Fed Cup joukkueessä on äärettömän paljon nuorta potentiaalia ja mielenkiinnolla seuraan heidän edesottamuksiaan.

Lajin kehityskohtina näen seurayhteistyön laajentamisen. Maailmanlaajuisesti katsottuna pienessä maassa kuten Suomessa olisi ensiarvoisen tärkeää, että tehdään asioita yhdessä sen sijaan, että jokainen yrittää “keksiä pyörän uudelleen”. Tenniskentällä toki voidaan ja pitääkin kilpailla, mutta taustatyötä voitaisiin tehdä entistäkin enemmän seurojen välillä.

Mieleenpainuvin tennismuistoni:

Mieleenpainuvia tennismuistoja on niitäkin paljon; viimeaikaiset Davis Cup –vieraspelimatkat (Tunisia ja Kairo) ehkä kuitenkin päälimmäisinä. Pieni mutta pippurinen kannustusjoukko auttoi joukkuetta hienoihin vieraspelivoittoihin.

Miten ja miksi olen tullut mukaan HVS:n toimintaan:

HVS on ollut minulle aina se rakkain tennisseura. Seuralla on paljon perinteitä, mutta uskon, että olemme myös onnistuneet vastaamaan nykyisiin lajitarpeisiin, esimerkkinä joitakin vuosia sitten aloitettu U10-toiminta, joka on loistavasti tuonut nuoria pelaajia lajin pariin. Haluaisin nähdä HVS:nä seurana, jossa lajia voi harrastaa kaikenikäiset ja –tasoiset pelaajat.

Puheenjohtaja
0400 950 806