Etusivu > Seura > Hallitus > Peik Tuomolin

Peik Tuomolin

Hei, nimeni on Peik Tuomolin. Asun Helsingin Eirassa ja perheeseeni kuuluu vaimo sekä kaksi HVS:ssä tennistä pelaavaa lasta. Töissä olen koko urani ollut varainhoidon parissa, tällä hetkellä olen eQ:n palveluksessa.

Tenniksen pariin päädyin n 6 vuotiaana kun pihallemme Espoon Lippajärvellä rakennettiin tenniskenttä. Innostuin lajista heti ja nopeasti aloitin myös HVS:n tennisvuorot Meilahden kuplassa. Pärjäsin näköjään sen verran hyvin, että seuraavaksi pääsin Tennispalatsiin vanhempien junioreiden kanssa treenaamaan mikä tietysti kehitti minua paljon. Ensimmäinen matsi oli kuitenkin karu; vastassa lupaavin juniori aikoihin Aki Rahunen jolta otin turpiin 0-6, 0-6. Koko junioriajan olin HVS:n junioritiimissä ja meillä oli tosi hyvä jengi, menestystäkin tuli SM-tasolla myös henkilökohtaisella tasolla. Suurin idolini tenniksessä on ehdottomasti John McEnroe ja poikani toinen nimi on myös John. Tykkäsin hänen värikkäästä pelityylistään todella paljon.

HVS on minulle seurana erittäin tärkeä, olen ”henkeen ja vereen” HVS:lainen. Mielestäni seura tekee upeaa työtä junioreiden parissa unohtamatta kuitenkaan senioreitakaan; tykkään myös perinteistä ja niitä HVS:ssa riittää. Kun minua kysyttiin mukaan hallitukseen olin ylpeä ja yritän osaltani edesvaikuttaa siihen, että HVS on jatkossakin huippuseura kuten nyt.