Etusivu > Seura > Hallitus > Tapio Nurminen

Tapio Nurminen

Tapio Nurminen, 43 vuotta, vaimo Marjukka, lapset Anniina ja Linnea, dalmatiankoira Aida, ragdoll Pöksy.

Juuret löytyvät Imatralta, Pässiniemestä, tarkemmin Sarvikujalta. Helsinkiläistynyt, maja Töölössä.  Valmentanut HVS-Tennis ry:ssä vuodesta 2003. Pidämme samalla perheyrityksenä huolta Taivallahden Tenniskeskuksen päivittäisistä toiminnoista yhdessä Marjukan (Maijun) kanssa. Harrastuksiin kuuluu, kesäisin golf. Talvikaudella kiinnostuksen kohteet vaihtelevat.

Miten päädyit tenniksen pariin?

Tenniksestä innostuneen isän riesana pikkupoikana kentillä, niin kauan kuin muisti kantaa…

Miksi olet innostunut tenniksestä?

Osuin palloon varsinkin toiselta puolelta jo aikaisessa vaiheessa aika hyvin. Yksinkertaisesti pallon lyöminen koukutti. Voittaminen oli kivaa. häviäminen ei niinkään…

Mieleenpainuvin tennismuistosi?

Muistoja on paljon, parempia ja heikompia. Paras muisto nolo selfie kuva päästadionin tulostaulusta Prahan turnauksessa ennen matsia Niklas Kultia vastaan juuri silloin kuin kaikki muut astelivat kentälle…(uran paras matsi, voitto 6-0,6-1)

Kuka on suosikkipelaajasi kautta aikain ja miksi?

Boris Becker, Wimbledonin ensi menestykset tulivat televisiosta juuri oikeaan hetkeen pikkupojalle.

Milllaisena näet suomalaisen tenniksen tällä hetkellä / tulevaisuudessa?

Kokonaisuutena Tenniksellä menee Suomessa mielestäni erittäin hyvin, harrastajia on vauvasta vaariin ja kenttien käyttöasteet varsinkin talvikaudella ovat kovat. Seuratoiminnat ja Tennisyhteisöllinen toiminta on mittavaa ja rikasta.

Miten suomalaista tennistä voisi mielestäsi kehittää edelleen (esim. junioritoiminta, seniorit, kilpavalmennus, kilpailut, tapahtumat tms.?)

Tennis on vaihtunut hyvien talven olosuhteiden takia Tennistä harrastavilla jopa talvilajiksi. Kesän pitkillä päivillä ja Suomen kesällä voisi olla isompi merkitys. Kesälajihan Tennis loppujen lopuksi on.

Seura: Miten ja miksi lähdit mukaan HVS:n toimintaan?

Vauhdoin Helsingin Verkkopalloseuraan vuonna 2000 hyvien harjoitusolosuhteiden ja toimivan yhteisön vuoksi peliurani loppuvaiheessa. Talissa olin jo harjoitellut useamman vuoden ennen sitä.

Miksi HVS on mielestäsi hyvä seura?

HVS hallinnoi maamme parhaita tennisolosuhteita, jotka täydentyvät erinomaisella henkilökunnalla.

0400 138 509