Etusivu > Seura > Valmentajat > Anders Wallén

Anders Wallén

Kauan olet pelannut tennistä ja ensimmäiset muistot tenniksen parissa?
Ensimmäiset tennistreenit oli tennispalatsissa ysärin puolenvälin jälkeen ja siitä lähtien olen edustanut HVS:sää. Olin ennen sitä jo pallotellut isäni kanssa ja ensimmäiset tennismuistot liittyvätkin niihin hetkiin. Juniorina harrastin tennistä välillä enemmän ja joinakin vuosina vähemmän. Ensimmäisiin kisoihin osallistuin yhdeksän vuotiaana ja kesälomat olivatkin aikaa, jolloin kierrettiin kisoja ja pelattiin päivittäin tennistä. Talvisin oli muitakin lajeja joita harrastin, jolloin tennistä pääsin pelaamaan muutaman kerran viikossa. Ei minusta tullut mitään pelaajalegendaa, mutta sain hienon harrastuksen itselleni.

Valmennustausta
Hieno harrastus antoi mahdollisuuden kesätöihin ylä-asteikäisenä, jolloin olin mukana lasten kursseilla ja leireillä. Kävi hyvä onni, että oikeat henkilöt sattuivat olemaan työkavereina alusta asti. Hyvä ilmapiiri hallilla, sekä kannustava ja eteenpäin vievä asenne olivat minulle tärkeitä asioita nuorena työntekijänä. Jälkeenpäin ymmärrän, kuinka tärkeätä on kannustaa ja luotsata nuoria työntekijöitä. Olen erittäin kiitollinen osuudesta, minkä aikuisuuden alkuvaiheessa sain hallilla.

Työnkuva HVS
Vastaan HVS:n junioritenniksestä. Tarkoittaa siis sitä, että vastuullani on U10 ja U18, eli seuran harrastejunnut. Esikilvassa vastaan pienimmistä pelaajista, ns. Pikkutikruista eli 5-7 vuotiaista. Saan työskennellä hienon koutsitiimin kanssa tälläkin kaudella, ja se on minulle iso voimavara. Meidän tiimiä yhdistää avoin ja positiivinen suhtautuminen elämään ja muihin ihmisiin. Hyvä asenne työntekoa kohtaan on myös yhtenäinen tekijä. Työt hoidetaan aina niin hyvin kuin osataan, ja jos ei osata jotain, niin se opetellaan. Uskon että kaikki tämä näkyy myös ulospäin. Tulevalta kaudelta odotan energisiä työpäiviä!

Miten kuvailisit HVS:ssää?
Värikäs

Motto
”Eteenpäin”

U10U18