Etusivu > Seura > Valmentajat > Janne Wuorinen

Janne Wuorinen

Aloitin tenniksen pelaamisen neljän vuoden ikäisenä kesämökin tenniskentällä perheen kesken ja siitä se kehittyi harrastukseksi. ”Peliurallani” olen ollut A-luokassa muutaman vuoden verran ja olen kokenut muutaman hyvän voiton ja myös muutaman karvaan tappionkin.

Valmentamisen olen aloittanut Savonlinnan Verkkopalloseuran kesäleireillä ja kun muutin isolle kirkolle niin aloitin Espoon Tennisseurassa tuntivalmentajana ja sitten HVS-tenniksen kesäleireille junnu- ja aikuispuolelle ja nyt sitä ollaankin jo tehty parin vuoden ajan lähes pelkästään aikuisvalmennusta Taivallahden hallissa.

Valmentaessa minulle on tärkeää että jokainen pelaaja lähtee kentältä pois hyvän mielen ja hymyn kanssa. Tykkään vaatia pelaajiltani paljon ja yritänkin osallistaa itseäni treeneissä mahdollisimman paljon.

Pienempänä fanitin Ole Einar Björndalenia kun seurasin paljon urheilua ja seuraan vieläkin. Futiksessa lähellä sydäntä on Arsenal ja pelaajana Francesco Totti. Tenniksen parista tämän hetkinen suosikkipelaaja on Dominic Thiem ja erikoismaininnan saa Feliciano Lopezin rystyslaissi.

Pidän kunnostani huolta monin tavoin pallopelien merkeissä. Pelaan padelia, golfia, salibandya ja tennistä.

Motto: Rennolla meiningillä pilke silmäkulmassa

U18Aikuiset