Etusivu > Seura > Valmentajat > Juhani Mäkinen

Juhani Mäkinen

JUHANI MÄKINEN

Työtehtävä ja historia:
58 V Pancho (Pekka Säilä) värväsi mut juuri voitettuani SM 18 gevarista (GVLK) HVS:ään 1979. Valmentajana olen nähnyt koko seuran organisaation: ollut koko valmennuksen esimies ja tällä hetkellä toimin valmentajana aikuisten ja nuorten kanssa. Kehitin valmennuspäällikkönä HVS:n tenniskoulun 1991 ja toimin tenniskoulun rehtorina varmaan 25 vuotta. Valmennuskoulutuksia on käyty paljon ja olen toiminut Suomen tennisvalmentajat ry:n puheenjohtajana jo noin 20 vuotta.

Parasta nykyisessä työssäsi:
Parasta nykyisessä työssäni on ehdottomasti oppilaat, heistä saa paljon energiaa ja monista on tullut ystäviä vuosien saatossa.

Miten seuran toiminta on muuttunut omina HVS aikoinasi:
HVS on kasvanut muutaman kilpapelaajan ja olemattoman tenniskoulun seurasta massiiviseksi akatemiaksi ja tenniskoulu on maan mahtavin ja kaikkiaan kansainväliset mittapuun täyttävä laitos.

Paras tenniskokemus/ tennikseen liittyvä muisto:
Voitto Suomi legendasta Palin, Rosendahlin kentällä Tampereen atp-karsinnassa ja ensimmäisenä pelaajana, joka hänet Suomessa voittaa 12 vuoteen. Toinen mieleen hyvin jäänyt muisto on Rotterdamin 18-v. kansainvälinen junnukisa, missä oli 128 pelaajan kaavio ja etenin finaaliin vuoden alaikäisenä.

040 841 1872
U18Aikuiset