Etusivu > Tapahtumat > Tennisliiga, naisten semifinaalit

Tennisliiga, naisten semifinaalit

HVS-logo.
10.2.2018-10.2.2018
Tali Kansallinen

Talin Tenniskeskuksessa on nähtävissä Suomen huippuja tosi toimissa viikonloppuna 10.-11.2., kun pelataan Tennisliigan semifinaaleita. Miesten joukkueessa mukana mm. Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen. HVS lähtee play-offseihin sekä naisissa että miehissä ennakkosuosikkeina ja runkosarjan voittajina.

Liput myynnissä täällä.

Naiset kohtaavat lauantaina omassa semifinaalissaan GT:n Kauniaisista. Naisten joukkue otteluun on Emma Laine, Peppi Ramstedt, Laura Hietaranta ja mahdollisesti Anastasia Kulikova. Huhut kertovat, että Emma nähtäisiin kentällä pitkästä aikaa myös kaksinpelissä. Ottelu alkaa kello 13.30 kahdella kaksinpelillä. Kaksinpelien jälkeen tarvittaessa ratkaiseva nelinpeli. Otteluihin on ilmainen sisäänpääsy.

Miesten vastustaja semifinaaliin ratkeaa vasta 10.2. pelattavien puolivälierien jälkeen. HVS saa valita runkosarjan voittajana puolivälierien voittajista itselleen vastustajan. HVS:n joukkue on erittäin mielenkiintoinen: kaksinpeleissä Suomen tulevaisuuden lupaukset Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen, nelinpelissä joukkuetta vahvistaa Henri Kontinen!

Miesten semifinaali alkaa sunnuntaina 11.2. kolmella kaksinpelillä kello 12.30. Tämän jälkeen 2 nelinpeliä. Otteluihin on lapsilta ilmainen sisäänpääsy, aikuisilta sisäänpääsy maksaa 10€/ henkilö. Lipun voi ostaa etukäteen HVS:n verkkokaupasta www.hvstennis.fi/kauppa  tai ovelta kello 12 alkaen. Pääsylippu sisältää huipputenniksen lisäksi kevyen lounaan.

Sunnuntain ottelutapahtumassa on myös tarjolla muita aktiviteettejä. Lasten kentällä on mahdollista pelata minitennistä tai hyppiä Rush-trampoliinilla. Wilsonin pisteellä voi tutustua uusiin mallistoihin tai osallistua Fibacon järjestämään kehon pikakartoitukseen.

Tervetuloa seuraamaan huipputennistä! Varmista paikkasi sunnuntaille hankkimalla lippu etukäteen verkkokaupasta, pääsylippuja rajoitettu määrä.