Etusivu > Tennisvalmennus > Aikuiset ja seniorit

Aikuiset ja seniorit

Aikuisten tennistunteja, -kursseja, klinikoita sekä pelitapahtumia järjestetään Talin sekä Taivallahden tenniskeskuksessa.

HVS Tennisvalmennus aikuisille

Aikuisvalmennus liikuttaa jo lähes 1000 harrastajaa Talissa ja Taivallahdessa. Toiminnassa painottuvat tennispelin opettelu, liikunnallisuus sekä yhteisöllisyys. Lähtökohtamme on se, että jokainen valmennuksessa oleva oppii pelaamaan parempaa tennistä ja jokainen saa tenniksestä loppuelämän mittaisen liikuntaharrastuksen. Tennis on loistava laji aikuisille: siinä voi aina kehittyä, se on ympärivuotinen harrastus, pelata voi eri-ikäisten ja kaikkien sukupuolten kesken ja harrastaa voi juuri itselle sopivalla tavalla. Tavoitteemme on rakentaa aikuisten oma tennisyhteisö, missä jokaiselle pelaajalle on tarjolla kehitystä, iloa, hikeä ja sosiaalisuutta omista lähtökohdistaan.

Valmennus tapahtuu tasoryhmissä samanhenkisessä seurassa. Pelitapahtumat ovat tärkeä lisä kehittymisen kannalta ja hyvä tapa tavata vanhoja sekä uusia tenniskavereita. Noin kerran kuukaudessa järjestetään aikuisille kaksinpelit Talissa ja nelinpelit Taivallahdessa, lisäksi on aikuisille suunnattu joukkuemuotoinen Taitava-liiga.

Aikuisvalmennuksessa on käytössä korvausjärjestelmä, mikä mahdollistaa käyttämättä jääneiden harjoitustuntien korvaamisen muissa ryhmissä. Samalla tulee useampi pelaaja tutuksi ja saa erilaista näkökulmaa uusilta valmentajilta oman pelinsä kehittämiseen.
Kehityskohteina aikuisvalmennuksessa tällä hetkellä ovat tasojärjestelmän uudistus, asiakaspalvelun kehittäminen sekä jatkuvana tavoitteena valmennuksen laadun nosto.

Ensi kaudella käytössä on uusi tasojärjestelmä: arvioinnin kriteerit ovat yhdenmukaiset ja arviointi toteutetaan keskitetysti. Uskomme tämän takaavan jokaiselle nautinnollisempia tennishetkiä myös korvaustunneilla, kun taso kuvastaa aiempaa paremmin pelaajien pelivahvuutta.

Asiakaspalvelu ja -viestintä on ollut koetuksella toiminnan ja pelaajamäärän kasvaessa. Nyt siihen on luvassa selkeä parannus ja pystymme täyttämään lupauksemme myös hallinnollisella puolella: jokainen pelaaja on meille arvokas!

Yhä useampi aikuisvalmentajistamme ovat täysipäiväisiä valmentajia ja keskittyneitä juuri aikuisten valmennukseen. Tämä mahdollistaa meille vielä aiempaa säännöllisemmän sisäisen koulutuksen ja valmennuksen kehittämisen yhdessä valmennustiimin kanssa. Olemme esimerkiksi sopineet yhteisistä valmennusstandardeista valmentajien kanssa ja näiden toteutumista seurataan arviointien sekä palautteiden kautta.

Haku

Hakuaika vanhoille pelaajille on 4.4.-30.4. Uusien pelaajien hakuaika on jatkuva ja pelaajiin otetaan yhteyttä, jos peliaika löytyy. 30.5. mennessä tehdyt hakemukset käsitellään juhannukseen mennessä. 1.6. jälkeen hakeneisiin pelaajiin otetaan yhteyttä, jos peliaika löytyy.

Hinnasto, säännöt, kausi-info

Tutustu sääntöihin ja hinnastoon täällä.

Yhteystiedot

  • Ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla info@hvstennis.fi.
  • HVS:n aikuisvalmennuspäällikkönä toimii Markus Seppälä.
  • HVS:n viestinnästä vastaa Annika Wolin.

Yksityisvalmennus

HVS-Tenniksen yksityisvalmennustunteja voi varata Tali-Taivallahti-varausjärjestelmän kautta täältä.

Kurssit, leirit ja pelitapahtumat

Kurssit ja pelitapahtumat ovat myynnissä HVS-kaupassa.  Maksamalla tuotteen HVS-kaupan kautta, olet varannut paikan kursseille, tai leireille. Kansallisiin pelitapahtumiin ilmoittaudutaan TennisÄssässä.

 

Markus Seppälä, aikuisvalmennusvastaava
Annika Wolin, HVS viestintä

Tutustu aikuisten muuhun toimintaan

Senioreiden sarjatennis

Taitava-liiga