Etusivu > Tennisvalmennus > Aikuiset ja seniorit

Aikuiset ja seniorit

Aikuisten tennistunteja, -kursseja, klinikoita sekä pelitapahtumia järjestetään Talin sekä Taivallahden tenniskeskuksessa.

HVS Aikuiset ja seniorit

Aikuisten valmennustoiminta sisältää:

Aikuiset

Aikuisvalmennusta järjestetään sekä Talissa että Taivallahdessa. Viime vuosina aikuisvalmennuksemme on kasvanut huomattavasti ja keväällä 2023

viikoittaisessa ryhmävalmennuksessa on ollut mukana noin 900 pelaajaa. Kun toiminta on laajentunut, tarvitaan entistä enemmän suunnittelua, kehittämistä ja koulutusta, jotta valmennus pysyy yhdenmukaisena ja laadukkaana. Valmentajien koulutukseen on panostettu ja tullaan panostamaan voimakkaasti. Valtaosa aikuisvalmentajistamme ovat täysipäiväisiä ja keskittyneet erityisesti aikuisten valmentamiseen. Valmennuksessa on ryhmätason tavoitteet ja teemat ja toiminnalla yhtenäinen rakenne TEACH-TRAIN-PLAY. Seuraava tavoite on kehittää pelaajien henkilökohtaista ohjausta rakenteen ja ryhmätavoitteen sisällä.

Aikuisvalmennuksessa on käytössä korvausjärjestelmä, mikä mahdollistaa käyttämättä jääneiden harjoitustuntien korvaamisen muissa ryhmissä. Samalla tulee useampi pelaaja tutuksi ja saa erilaista näkökulmaa uusilta valmentajilta oman pelinsä kehittämiseen. Yksi kehityskohteista on pelaajien tasojärjestelmän kehittäminen: arvioinnin kriteereitä kehitetään ja käydään valmentajien kanssa keskustelua mahdollisimman yhdenmukaisen arvioinnin takaamiseksi.
Tennisharrastus on ympärivuotinen, sopii kaiken ikäisille ja sukupuolisille, sen voi aloittaa milloin vaan ja harrastaa voi hyvin monella tavalla. Suuri tavoitteemme on rakentaa aikuisten harrasteyhteisö, missä jokaiselle pelaajalle on tarjolla kehitystä, iloa, hikeä ja sosiaalisuutta omista lähtökohdistaan.

Saku Siivonen
Valmennuspäällikkö

Haku

Hinnasto

  • Viikoittaisen valmennuksen hinnasto.
  • Jokainen seuran harrastaja on velvollinen maksamaan kerran vuodessa jäsenmaksun.

Miten maksaa valmennuslasku liikuntaseteleillä / kortilla
Aikuisten valmennuslaskun voi maksaa kokonaan tai osittain Smartum-liikuntakortilla HVS-Kaupan kautta täällä. Esim. jos lasku on 600 € ja liikuntakortilla on arvoa 200 €, maksa HVS-Kaupassa 200 € ja oman verkkopankin kautta loput 400 € käyttäen laskussa olevaa viitenumeroa.

Hallien kassojen kautta voi maksaa muilla liikuntaseteleillä/korteilla. Mukana pitää olla laskukopio, joka jätetään laskun yhteydessä kassalle.  Koskee myös Appien käyttäjiä.

Säännöt ja kauden kesto

Kausi 2023-2024

Yhteystiedot

Aikuisten vastuuvalmentajana toimii Markus Seppälä (markus.seppala@hvstennis.fi). Tiedotuksesta vastaa Annika Wolin yhdessä vastuuvalmentajan ja muiden valmentajien kanssa.

Kurssit, leirit ja pelitapahtumat

Kurssit, klinikat ja pelitapahtumat ovat myynnissä HVS-kaupassa.  Maksamalla tuotteen HVS-kaupan kautta, olet varannut paikan kursseille, klinikkaan tai pelitapahtumaan.

Markus Seppälä, aikuisvalmennusvastaava
Annika Wolin, HVS viestintä