Etusivu > Tennisvalmennus > U18 (s.2005-2012)

U18 (s.2005-2012)

11-18 -vuotiaiden valmennus, Tali ja Taivallahti

HVS U18

HVS U18 eli 11-18 -vuotiaiden nuorten toiminta sisältää:

U18 toiminta on jatkumoa U10-valmennukselle: hauskaa, sosiaalista ja liikunnallista toimintaa tenniksen parissa. Tavoitteenamme tulevaisuudessa on saada jokainen U18 juniori vähintäänkin kokeilemaan pelaamista: HVS:n sisäisellä Zenniz Tourilla kynnys kilpailemiseen on laskettu erittäin alas. Uskomme, että koukuttuminen pelaamiseen ja sitä kautta tietty tavoitteellisuus tuo harrastukseen paljon mielekkyyttä ja siitä saa enemmän irti.

Pyrimme tarjoamaan U18 pelaajille myös enemmän harjoitusmahdollisuuksia ensi kaudelle. HLK-yhteistyö antaa HVS:n pelaajille mahdollisuuden harjoitella enemmän lähialueella. Taivallahdessa aloitetaan uudet U18 pelitreenit, mikä on hyvä lisä tennisharrastukseen toiseksi viikkotreeniksi. HVS:n ja HLK:n uusi U18 Team luo mahdollisuuden harjoitella enemmän ja tavoitteellisemmin.

Koko junioripolun osalta tapahtumien kehittäminen on tärkeä tavoite. Myös U18 pelaajille on ensi kaudella tarjolla aiempaa laajempi ja monipuolisempi kilpailukattaus.

Saku Siivonen
Valmennuspäällikkö

Haku

  • Haku TennisClubissa. 
  • Yli 10-vuotiaille aloittelijoille ei ole tällä hetkellä alkeiskursseja tarjolla.

Hinnasto

  • Viikoittaisen valmennuksen hinnasto.
  • Jokainen seuran harrastaja on velvollinen maksamaan kerran vuodessa jäsenmaksun.

Säännöt ja kauden kesto

Kausi 2023-2024

Yhteystiedot

Toiminnasta vastaa juniorivalmennuspäällikkö Anders Wallen. U18 päävalmentajana toimii Samu Hartikainen. Tiedotuksesta vastaa Annika Wolin yhdessä vastuuvalmentajan kanssa. Ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla info@hvstennis.fi.

Kurssit, leirit ja pelitapahtumat

Kurssit ja klinikat  ovat myynnissä HVS-kaupassa.  U18-pelitapahtumiin ilmoittaudutaan TennisÄssässä.

Samu Hartikainen, U18-vastaava
Annika Wolin, HVS viestintä