Etusivu > Ajankohtaista > Aikuisvalmennuksessa tapahtuu kesällä 2021

Aikuisvalmennuksessa tapahtuu kesällä 2021

Koronaepidemian sävyttämä kevätkausi on muutaman viikon kuluttua tulossa päätökseen. Listasimme alle ajankohtaisia asioita aikuisvalmennuksessamme.

Aikuisten kesäkausi
Nyt on mahdollista jatkaa säännöllistä tenniksen harrastamista läpi kesän. HVS-Tenniksellä starttaa uusi KESÄKAUSI. Kausi kestää 8 viikkoa (21.6.–12.8.). Harjoittelemme Talissa kolmella ulkokentällä sekä Taivallahden massakentällä tasoryhmittäin. Muutamia yksittäisiä paikkoja on vielä vapaana! Lisätietoja Markus Seppälältä (markus.seppala@hvstennis.fi).
Varaa paikkasi osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/kesakurssit2021

Aikuisten viikoittainen valmennustunti kaudella 2021-2022
HVS-Tenniksen viikoittaisessa valmennuksessa käy yli 800 aikuispelaajaa. Näin kesän korvilla eivät ajatukset välttämättä vielä ole syksyssä, mutta syyskausi alkaa tänä vuonna 14.8. Varsinainen hakuaika ryhmiin on päättynyt, mutta jälkihaun kautta voi vielä olla mahdollisuus päästä mukaan. Nyt viimeistään kannattaa hakea paikkaa!
Lisätietoja Markus Seppälältä (markus.seppala@hvstennis.fi).
Hae valmennuskaudelle 2021-22: https://hvstennis.fi/kausihaku/

Viikkokurssit tasoille T2-T7
Viikon intensiivikurssi antaa sinulle kunnon tehoruiskun harrastuksellesi! Niitä järjestetään tasoryhmittäin Taivallahden sisäkentillä, joten pääset pelaamaan samantasoisten pelaajien kanssa. Kursseja järjestetään kesäkuun lopussa sekä elokuun alussa maanantaista torstaihin (juhannusviikolla ma-ke) kaksi tuntia kerrallaan.
Varaa paikkasi osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/kesakurssit2021

Story Friday Night Challenge 18.6.2021
Talissa järjestettävät aikuisvalmennuksen kaksinpeli-illat tekevät odotetun paluun, kun Story Friday Night Challenge järjestetään 18.6.2021. Samalla juhlistamme aikuisvalmennuksen kevätkauden päätöstä.
Lue lisää ja varaa paikkasi osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/story_kaudenpaatos/

HVS-Tennis Golf Invitational 18.6.2021
HVS-Tennis järjestää jälleen kesäkuussa erittäin suositun ja hauskan golf-tapahtuman, joka on tarkoitettu sekä HVS-Tenniksen jäsenille, että kaikille muille tennismielisille golffareille. Kilpailu pelataan luonnonkauniissa ja kumpuilevassa SHG Golfin Luukin kentällä.
Lue lisää ja varaa paikkasi osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/hvs_golf_180621/

Peruskurssit uusille pelaajille – Startti tenniksen maailmaan
Peruskurssit antavat hyvän startin tennisurallesi ja saat erinomaiset valmiudet tenniksen pelaamiseen. Käymme läpi teknisiä perusasioita eli syöttöä ja palautusta, takakenttäpeliä sekä etukenttäpeliä yhdistämällä niitä erilaisissa harjoitteissa pelin taktiseen ymmärtämiseen. Peruskursseja järjestetään sisäkentillä Taivallahdessa (viikot 25, 26, 31, 32).
Lue lisää ja varaa paikkasi osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/kesakurssit2021/

Yksityistunnit
Osta itsellesi tai kaveriporukallesi tehokasta valmennusta yksityistuntien merkeissä. Tuote sopii erinomaisesti myös lahjaksi.
Ota yhteys Julius Kaveriseen (p. +358 50 4357573, julius.kaverinen@hvstennis.fi), joka koordinoi HVS:n yksityisvalmennusta.
Lue lisää osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/priva/