Etusivu > Ajankohtaista > Friday Night Challenge – opi pelaamaan parempaa tennistä!

Friday Night Challenge – opi pelaamaan parempaa tennistä!

Syke nousee ja jännitys tiivistyy. Kädet tärisevät. Oma syöttövuoro. Mitähän se valmentaja sanoi? Ote, suuntaus, rytmi, katso palloa, pidä vasen käsi ylhäällä, heittoliike, saatto. APUA!

Tuntuuko tutulta? Vaikka treeneissä lyönti kulki kuin rasvattu, numerolappu rinnassa asiat eivät sujukaan kuin Strömsössä. Tähän on selkeä syy. Tennis on paljon muutakin kuin tekniikkaa. Jos esimerkiksi mietit koko ajan kämmenotettasi, pelaat peliä omassa pikku kuplassasi. Mitäpä jos avaisit silmäsi ja seuraisit, millainen vastustajasi on. Ehkä hänellä on vaikeuksia saada lyöntinsä pysymään syvänä, jos saat lyöntisi lentämään syvälle hänen rystylleen niin, että yläkierteesi laittaa pallosi pomppaamaan korkealle. Tai ehkä hän on huono liikkumaan eteenpäin, jolloin sinun kannattaa lyödä lyhyitä ja matalia palloja. Tennis on omalla tavallaan kuin shakkia. Pelaat vastustajaa vastaan ja sinun pitää miettiä seuraavaa siirtoasi. Ei se aina ole ihan millin tarkkaa, millä otteella tartut shakkinappulaan.

Olemme ottaneet HVS-Tenniksen aikuisvalmennuksen pääteemaksi sen, että tennispelaaja oppii pelaamaan parempaa tennistä. Tennis voidaan jakaa tekniseen, taktiseen, henkiseen ja fyysiseen osaamiseen. Valitettavan usein nämä neljä asiaa eivät ole hyvässä tasapainossa, jos ajatellaan sitä, miten pelaaja saisi itsestään parhaan irti. Erittäin hyvä, ellei jopa paras, tapa kehittyä tennispelaajana on pelata otteluita.

Friday Night Challenge eli FNC on tarkoitettu siksi juuri sinulle. Olet todennäköisesti tenniksestä innostunut henkilö, koska luet tätä juttua. Ehkä olet käynyt jo kisoissa tai pelaat jotain hallisarjaa. Ei se mitään, nyt on mahdollista pelata lisää ja saada uutta pelikokemusta. Oletko laskenut, kuinka monta ottelua olet elämässäsi pelannut? Onko lukumäärä mielestäsi paljon? Tiesitkö, että tätä juttua kirjoitettaessa Roger Federer on pelannut pelkästään ammattilaisena 1.513 kaksinpeliä ja hävinnyt niistä 271 ottelua.

Voi olla, ettet ole koskaan kisannut ja sinua jännittää osallistua tällaiseen tapahtumaan. Ei sekään mitään. Nyt on hyvä hetki tulla mukaan. Tulet saamaan sen kisaamisen ensimmäisen jännityksen kirpaisun mukavassa ja turvallisessa ympäristössä.  Saat hyvän ja tehokkaan liikuntasuorituksen viikonlopun alkuun hauskassa seurassa. Otteluiden tiimellyksessä ja jännityksessä opit, kuinka pelata erilaisia vastustajia vastaan. Opit, mitä ovat pelaajana vahvuutesi ja heikkoutesi. Opit myös tietämään, miten sinun kannattaa tennistäsi kehittää.

Seuraava HVS-Tenniksen järjestämä kaksinpelitapahtuma pidetään tenniksen onnenpäivänä eli perjantaina 13.3.2020 klo 17.30-22.00 Talin Tenniskeskuksessa.

HUOM! Ennen varsinaisia pelejä pidämme seuraavassa FNC:ssä luennon, jossa käymme läpi kentällä sijoittautumista ja liikkumista sekä muutamia muita pelaamiseen liittyviä ajatuksia.

Pelien jälkeen kokoonnumme vielä jälkipeleihin tenniskeskuksen kerhohuoneelle. Nautimme samalla Subwayn iltapalan sekä janojuomat ja palkitsemme peleissä pärjänneet pelaajat.

Aikataulu: perjantai 13.3. klo 17.30 – 22.00

  • 17.30 ilmoittautuminen
  • 17.40-18.00 sijoittautuminen kentällä (luento)
  • 18.00-20.45 kaksinpelit tasoryhmissä
  • 21.00 – n. 22.00 iltapala ja palkintojen jako

Hinta: 45 € (sisältää iltapalan ja juoman)

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/aikuiset-night-challenge/