Etusivu > Ajankohtaista > Talin tenniskeskuksessa uudistettu harjoitustila – Fysiikka Studio

Talin tenniskeskuksessa uudistettu harjoitustila – Fysiikka Studio

Lokakuun alussa legendaarinen Talin Tenniskeskuksen ”vanha kuntosali” sai uuden nimen – Fysiikka Studio. Harjoitustilaa on uudistettu kesästä lähtien vastaamaan nykyaikaisen fysiikkaharjoittelun tarpeita, jotta se palvelisi jatkossa mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa.

HVS-Tennis on toiminut pitkään edelläkävijänä Suomen parhaimpien tennisjuniorien sekä huippupelaajien fysiikkavalmennuksessa. Nyt uudistetussa harjoitustilassa fysiikkavalmennusta on jatkossa saatavilla kaikille aikuisharrastajille ja Talin tenniskeskuksen asiakkaille – iästä ja pelitasosta riippumatta. Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa kun huippulaadukasta tennis- ja fysiikkavalmennusta on saatavilla saman katon alla tässä mittakaavassa.

Fysiikka Studion tilat ovat käytettävissä valmentajan johdolla tapahtuvaan yksilö- ja pienryhmävalmennukseen sekä määrättyinä aikoina kuntosalikortin hankkineille käyttäjille. Lisätietoa kuntosalin jäsenkortin hankkimisesta tulee lähipäivinä.

Fysiikka Studio pitävät sisällään loistavat harjoitusmahdollisuudet kaikkien fyysisen suorituskyvyn osa-alueiden harjoitteluun. Treenitilasta löytyvät kaikki tarvittavat työkalut monipuoliseen ja tehokkaaseen voima-, liikkuvuus- ja kimmoisuusharjoitteluun sekä kestävyysharjoitteluun soveltuvat soutu-, hiihto- ja Watt-pyöräergot.

Fysiikka Studiossa palveluja tarjoavat mm. huippupelaajien fysiikkavalmentajat Jaakko-Antti Peltola (LitM), Pirpa Takki (FT) sekä Fibacon Iiris Ruokonen (FT) ja Julianna Heino (Performance Coach). Lokakuun aikana tiloihin valmistuu myös testausasema sekä fysioterapian hoitohuone, jossa mahdollisuus muun muassa pilates-laiteharjoitteluun.

Fysiikka Studion tutustumiskäynnit ja pienryhmävalmennus
Jaakko-Antti Peltola
info@sportlab.fi
0503787179

Yksilöohjaus ja kehonkartoitus
Fibaco Oy
www.fibacogroup.com/aloita-harjoittelu