Etusivu > Ajankohtaista > HVS-Tennis Golf Invitationalissa auringonpaiste kruunasi loistavan tunnelman

HVS-Tennis Golf Invitationalissa auringonpaiste kruunasi loistavan tunnelman

Jo traditioksi muodostunut HVS-Tenniksen järjestämä tennismielisten golftapahtuma pelattiin ensimmäistä kertaa 18.6.2019 Luukin golfkentällä. Kenttä oli todella hyvässä kunnossa ja sai paljon kehuja osallistujilta.

Pelimuotona oli nelihenkinen joukkue-schamble, jossa ryhmän avauksista valittiin paras pallo. Tämän jälkeen muut pelaajat asettivat pallonsa vuorollaan valitun lyöntipaikan viereen ja pelasivat omalla pallollaan normaalisti reiän loppuun asti. Pelatun reiän jälkeen joukkueen tulokseen laskettiin kaksi parasta pistebogey-tulosta. Pelimuoto takasi kilpailulle rennon tunnelman ja se näkyi osallistujien kasvoilla.

Joukkuekisan voitti selkeästi joukkue, jossa pelasivat Lelle Blomqvist, Seppo Anttila, Janne Leppälä sekä Janne Wuorinen.

Henkilökohtaisessa pistebogey-kilpailussa naisissa parhaana palkittiin Pirjo Ketonen ja miehissä Janne Leppälä. Janne tunnetaan HVS-Tenniksessä paitsi Emma Laineen avopuolisona, mutta myös entisenä ammattipesäpalloilijana. Emma ja Janne ovat aloittaneet golfin vasta pari viikkoa sitten, mutta molempien otteissa näkyi ammattimaisuus pallon lyömisessä.

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös kolme erikoiskilpailua:

  1. Lähimmäksi lippua -kilpailua, voittaja Lauri Linna
  2. Pisin Drive -kilpailu, voittaja Jonna Temonen
  3. Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä -kilpailu, voittaja Tapio Nurminen

Arvonnassa onni suosi Harri Honkatukiaa sekä Kimmo Virtasta ja heille lahjoitettiin Fibacon lahjakortit. Onnittelut kaikille voittajille.

Erittäin onnistuneesta kilpailusta HVS-Tennis kiittää osallistujien lisäksi Suur-Helsingin Golfia, Wilsonia, Hartwallia sekä Fibacoa. Ensi kesänä traditio jatkuu.

Janne Kesti-Helia