Etusivu > Ajankohtaista > Hae mukaan valmennukseen -ohjeet

Hae mukaan valmennukseen -ohjeet

Mukaan tennikseen!

HVS kutsuu talven aikana eskareita ja ekaluokkalaisia tutustumaan tennikseen! Mikäli toiminta kiinnostaa, tee haku ohjeiden mukaan! Kesäleirit ovat myynnissä HVS-Kaupassa.

Uusi asiakas

Hakuohjeet, kun pelaajalla/huoltajalla ei ole TennisClub-tiliä

 1. Rekisteröidy TennisClubiin  (hae HVS-Tennis ry:n valmennukseen) ja luo sinne tunnus.  Jos pelaaja on alle 18-vuotias, päivitetään pelaajan tietoihin myös vanhemman tiedot.
 2. Käy vahvistamassa tehty tunnus oman emailin kautta.
 3. Kirjaudu TennisClubiin uudella TennisClub-tunnuksella
 4. Valitse vasemmasta palkista Valmennus
 5. Valitse sen alta kohta Kausihaku ja valitse oikea hakulomake esim. U10 Iltapäivä (treenit koulun jälkeen) tai U10 Ilta-ja viikonloppu (treenit iltaisin tai lauantaisin)

Hakuohjeet, kun pelaajan email on jo liitetty TennisClub-tiliin

 1. Kirjaudu TennisClubiin omalla TennisClub-tunnuksella
 2. Valitse vasemmasta palkista Omat tiedot
 3. Valitse oikea toiminto esim. lisää uusi pelaaja tämän käyttäjätunnuksen alle tai hae toisen seuran valmennukseen (HVS-Tennis ry)
 4. Valitse oikea hakulomake esim. U10 Iltapäivä (treenit koulun jälkeen) tai U10 Ilta-ja viikonloppu (treenit iltaisin tai lauantaisin)

 

Vanha asiakas

Haku kaudelle 2023-2024  TennisClubissa.

Hakuohjeet

 1. Kirjaudu TennisClubiin. Käyttäjätunnus on yleensä pelaajan sähköposti ja unohtuneen salasanan voi tarvittaessa palauttaa itse.
 2. Varmista, vasemmasta sivupalkista, että olet oikean pelaajan tilillä. Saman käyttäjätunnuksen alla voi olla useampia pelaajia. Kohdassa Vaihda seura/pelaaja voi vaihtaa pelaajan tai seuran.
 3. Valitse vasemmasta palkista Valmennus
 4. Valitse sen alta kohta Kausihaku
 5. Valitse oikea hakulomake esim. U10 Iltapäivä (treenit koulun jälkeen) tai U10 Ilta-ja viikonloppu (treenit iltaisin tai lauantaisin)

Omat tiedot

Pelaaja pystyy muuttamaan omia tietojaan TennisClubin Omat tiedot -kohdassa, kuten osoitetta tai kuvauslupaa.