Etusivu > Ajankohtaista > HVS ja OTC yhteistyöhön valmennustoiminnassa

HVS ja OTC yhteistyöhön valmennustoiminnassa

HVS_OTC_Valmennus
Tänä syksynä HVS ja OTC aloittivat yhteistyön valmennustoiminnassa. Tavoitteena on rakentaa selkeä kokonaispaketti, jossa maanantain valmennusryhmien toimintaa tukevat sekä syksyllä että keväällä järjestettävät teemaviikonloput.

 
Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti OTC:n senioriliigapelaajia. Lähtökohtana harjoituksissa on pelaamisen kehittäminen (henkinen, fyysinen, tekninen, taktinen). Kauden alussa määritellään pelaajan lähtökohtatilanne ja tavoitteet kehittymiselle. Pelaajalle annetaan muutama selkeä yksilöllinen ajatus siitä, miten hän voi kehittää peliään.

 
Myös pelaajat, jotka ovat vielä tennisuransa alkuvaiheessa, mutta haluavat päästä osaamisessaan vauhdilla eteenpäin, on huomioitu. Heille on järjestetty maanantai-illalle treenit, joissa lähtökohtana on perustekniikan oppiminen itse pelaamista unohtamatta.

 
OTC:n puheenjohtaja Artturi Mutanen kommentoi alkanutta yhteistyötä seuraavasti: ”On hienoa että seurat pystyvät tämänlaiseen yhteistyöhön. HVS:llä on valmiiksi tieto/taito hyvien ja järkevien valmennusten rakentamisessa. OTC:llä ei ollut mitään järkeä ruveta rakentamaan omaa valmennusta nollasta. Tämänkaltaista yhteistyötä toivoisin enemmänkin Suomen tennispiireissä”

 
Valmennuksesta vastaavat Tuomo Ojala sekä Janne Kesti-Helia.