Etusivu > Ajankohtaista > HVS-juniorikilpatenniksen kuulumisia

HVS-juniorikilpatenniksen kuulumisia

juniorikilpavalmennusKaudella 2015-16 HVS:n kilpavalmennuksessa harjoittelee reilut 80 pelaajaa. Tällä hetkellä nuorimmat kilpavalmennuksessa harjoittelevat ja kilpailevat pelurit ovat 8-vuotiaita ja siitä tennispolku jatkuu aina 24-vuotiaisiin pelaajiin asti. HVS:n kilpailuun tähtäävä tie on hyvin selkeä. Se antaa jokaiselle juniorille mahdollisuuden kehittyä sellaiseksi kilpailijaksi kuin itse haluaa. Osa kilpapelaajista harjoittelee ja kilpailee erittäin aktiivisesti, mutta sitä ei pelkästään vaadita ollakseen osana HVS:n kilpavalmennusta. Valmennus tarjoaa juniorille mahdollisuuden tavoitella omia unelmiaan.

 

HVS-kilpavalmennus tukee junioreitaan heidän eri tavoitteissaan on kyse sitten kansallisesta tenniskilpaharrastuksesta, kansallisen kärjen saavuttamisesta, naisten-ja miesten SM-liiga edustusjoukkueissa edustamisesta, Amerikan yliopistopelaamisesta tai jopa tennisammattilaisuuden tavoittelusta. HVS:n ja Jarkko Niemisen Akatemian yhteistyö on ollut saumatonta ja sitä pyritään kehittämään viikoittain käytännön harjoitusolosuhteissa Talissa. Välillä unohtuukin kiittää Talin tenniskeskusta, joka paikkana mahdollistaa tämän kaiken. Se on monelle ihmiselle kuin toinen koti, jonne on aina kiva tulla, mutta sieltä on vaikea lähteä pois.

 

Menneen syksyn HVS-henki on ollut erittäin vahvaa. Kauttaaltaan harjoitusryhmissä on vallinnut hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki. Menestys on ollut sekä kansallisissa kilpailuissa että kansainvälisissä ympyröissä hyvää. HVS-pelaajat ovat saavuttaneet kymmeniä kansallisia turnausvoittoja ja SM-mitaleita. HVS-junioreita on valittu vuoden 2016 maajoukkueeseen kaikissa eri ikäluokissa.

 

Osa HVS-junioreista kilpailee erittäin aktiivisesti sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa. HVS uutiskirjeen maaliskuun versiossa kerrotaan mm. alle 14-vuotiaiden maajoukkueen viiden viikon kiertueesta mikä starttaa Tukholmasta helmikuun lopulla. Siellä on mukana HVS-junioreita. Käymme myös läpi kuinka HVS-kasvatti Julius Kaverisen yliopistoelämä on alkanut Amerikassa. Junioreiden maaliskuun SM-kotikisoista tulee myös kattava paketti ja sen lisäksi muita kuulumisia kilpajunioreiltamme.

 

Hyvää tenniskevättä koko HVS-PERHEELLE!!!

 

Tennisterveisin,
Timo Kunnas