Etusivu > Ajankohtaista > HVS Perhematka Marbellaan

HVS Perhematka Marbellaan

HVS U10 Pikkutikrut ja Esikilpa veivät 5–8-vuotiaiden perheet Espanjan Marbellaan syyslomaksi. Kohteeksi valikoitui Roza Rossa Family Country Club, joka sopi erinomaisesti perheille. Clubin yksi erikoisuus olivat pinkit tenniskentät. Clubilta löytyi myös neljän pinkin kovakentän lisäksi kaksi massakenttää, kaksi hiekkatekonurmikenttää, kaksi padel-kenttää, kaksi minikenttää, uima-allas, minigolf, majoitus ja ravintola täyshoitoineen. Lähellä oli myös useita golf-kenttiä, rantoja ja nähtävyyksiä. 

HVS-valmentajat pitivät junioreista huolta joka päivä klo 8.50–14.20. Tennistreenien lisäksi oli lajinomaisia fysiikkatreenejä, joten juoksua ja hyppyjä. Vanhemmille ja isommille sisaruksille oli myös järjestetty päivittäin neljä tuntia omatoimista tennistä ja kentät olivatkin aktiivisesti käytössä. Yhteiset ruokailut ja muut perheiden järjestämät yhteiset aktiviteetit, kuten padel-turnaukset ja kahdet synttärihetket, toivat osallistujille ikimuistoisia kokemuksia. Vaikka sää ei ollut joka päivä aurinkoinen, leirillä oli koko viikon positiivinen henki leiriläisten ja vanhempien keskuudessa.

Perheleirin tavoitteena oli mahdollistaa lapsille kesäleirimäinen viikko Espanjassa, mutta myös tuoda tavoitteellisesti treenaavien lapsien perheitä yhteen. Pelaajien mahdollinen tuleva kilpatennispolku vaatii perheiltä paljon, ja vanhemmilla on iso merkitys lapsen tenniksen tukemisessa. Myös vanhempien oma tennisharrastus tukee lapsen omaa tennistä. Siksi on tärkeää, että perheet tutustuvat toisiinsa ja voivat yhdessä nauttia tästä hienosta lajista yhdessä!

Uudelle leirille tuli jo kyselyitä! Tehdään tästä perinne!