Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti: Kiira Korpi

HVS Projekti: Kiira Korpi

Talissa kokoontuu keskiviikkoaamuisin, innokas peliporukka, HVS Projekti v2*! Tämä yhteisö koostuu sosiaalisen median vaikuttajista, entisistä ja nykyisistä urheilijoista, viihdetaitelijoista, mutta ennen kaikkea, tenniksestä nauttivista pelaajista! Jokainen heistä otti vuoden haasteen vastaan tullakseen paremmaksi tennispelaajaksi!
#hvsprojekti @hvstennis Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Haastattelussa: Kiira Korpi

Kerro muutama sana itsestäsi.

Olen taitoluistelija, valmentaja, puhuja ja kirjailija. Rakastan luontoa ja koiria, toisinaan myös ihmisiä.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?

Oi, olen lapsesta saakka fiilistellyt tennistä! Katsoin sitä taukoamatta Eurosportilta, etenkin silloin kun mukana olivat Martina Hingis (lempipelaajani silloin), Steffi Graf, Andre Agassi, Pete Sampras ja kumppanit. Muistan ikuisesti Monica Selesin kahdenkäden kämmenlyönnin!

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä? Mikä tenniksessä viehättää sinua?

Olisin halunnut jo lapsena tenniskouluun, mutta en päässyt tennispallon hakkaamista autotallinovea vasten pidemmälle. Toteutin lapsuudenhaaveeni muutama vuosi sitten kun aloin vihdoin ottamaan tennistunteja ja harrastamaan lajia. Tenniksessä viehättää eniten lajin sosiaalisuus ja haastavuus.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?

Asuin New Yorkissa kun aloitin tennisharrastuksen. Aloin aika pian kilpailemaan eri nelinpeliliigoissa (hyvin, hyvin alkeellisella tasolla tietenkin) ja parhaat muistoni liittyvät peleihin ystävieni kanssa.

Kuinka usein pelaat tennistä?

Valitettavasti vain kerran viikossa tällä hetkellä.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?

En ota itseäni liian vakavasti (enää) urheilijana. Olen pääsääntöisesti tosi positiivinen ja kannustava itseäni ja muita pelaajia kohtaan.

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?

Treenien säännöllisyys ja se, että Petra-siskoni kehui paljon valkkuja ja koko porukkaa!

Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle?

Hyvä tavoite voisi olla säännöllisestä treenirytmistä kiinnipitäminen ja peruslyöntien tekniikan hiominen. Haaveilen siitä että vielä joskus elämässäni saisin pelata joitakin ”virallisia” neluripelejä saman tasoisten tyyppien (tai vähän parempien) kanssa 🙂

Kuka on suosikkipelaajasi?

RAFAAA! Hänen viisieräiset matsit ovat legendaarisia… Roger Federerin eleganttia tennistä ja Serena Williamsin voimakasta presenssiä kentällä tulee myös ikävä. Pidän siitä että urheilijalla on jokin itseä suurempi missio, kuten esim. Serenalla oli ja Naomi Osakalla on.

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?
Instagramissa @kiira_korpi