Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti Team Story: Lasse Lindqvist

HVS Projekti Team Story: Lasse Lindqvist

HVS-Tennis Projekti: Team Story:ssa seurataan vuoden aikana Story-ravintolan nimeä kantavan joukkueen tennistarinaa ja kehitysmatkaa. Pelaajille asetetaan vuodeksi tavoite tenniksen suhteen, ja me HVS:ssä olemme mukana auttamassa pelaajia toteuttamaan se! Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Haastattelussa: Lasse Lindqvist

Kerro muutama sana itsestäsi.
Kehno tennispelaaja, mutta sitäkin parempi strategisti ja brändien rakentaja. Koronapakolaisena jätin New Yorkin ja Lontoon mainostoimistot taakse (ainakin hetkeksi), ja olen siirtynyt etätoimistoilemaan keskelle Suomen luontoa.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?
Aloitin tenniksen aikoinaan 10-vuotiaana, Kuopiossa. Yhdessä ensimmäisistä turnauksissani pelasin usean tunnin matsin puolivälierässä, ja voitin! Viimeisen erän selviytymistaistelu ja sen fiilis on jäänyt mieleen – olimme vastustajani kanssa molemmat todella väsyneitä, mutta silti oli sinniteltävä loppuun asti.

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä? Mikä tenniksessä viehättää sinua? Tennis on lajina todella monipuolinen ja vaativa: Täytyy löytyä sekä fyysistä että henkistä kanttia. Vaikka tennis on yksilölaji, on se myös erittäin sosiaalista tekemistä – yhdessä hyvien tyyppien kanssa treenaaminen piristää mukavasti koko viikkoa.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Federer vs. Tsonga pelin todistaminen paikan päällä Australian avoimissa vuonna 2010. Tai Boris Becker vs. Jimmy Connors Helsingin jäähallissa vuonna 1991. Live-tenniksen tunnelma on parasta penkkiurheilua.

Kuinka usein pelaat tennistä?
1-2 kertaa viikossa. Kesällä useammin, kun pääsee ulos.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Verkkopeli.

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?
Mahdollisuus kehittää omaa tennistä systemaattisesti huippuvalmennuksessa ja huippuporukassa.

Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle?
Tavoitteeni on, että tennisrepertuaaristani löytyisi vuoden lopussa vain lyöntejä joiden kanssa olen itsevarma. Tällä hetkellä syöttö ja rystylyönti eivät läpäise tätä kriteeriä ollenkaan.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Roger Federer – uskomaton taidokkuus ja herrasmies.

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?
Instagram: @lionlasse