Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti Team Story: Markus Hurskainen

HVS Projekti Team Story: Markus Hurskainen

HVS-Tennis Projekti: Team Story:ssa seurataan vuoden aikana Story-ravintolan nimeä kantavan joukkueen tennistarinaa ja kehitysmatkaa. Pelaajille asetetaan vuodeksi tavoite tenniksen suhteen, ja me HVS:ssä olemme mukana auttamassa pelaajia toteuttamaan se! Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Haastattelussa: Markus Hurskainen

Kerro muutama sana itsestäsi.
Olen yrittäjä, leipuri, kokki, tv-tuomari, iskä ja nykyjään täysin tennikseen pärähtynyt ikuinen nuorukainen.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?
Aloitin aktiivisen pelaamisen kaksi ja puoli vuotta sitten, pelasin yläasteikäisenä pari kesää, mutta silloin vielä muut lajit veivät voiton.

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä?
Kävin pelaamassa silloin tällöin jo ennen varsinaista aktivoitumista sulkapallon ja squashin ohella ja tuli fiilis, että olisipa kiva oppia pelistä enemmän. Onneksi omat yhtiökumppanit olivat innostuneita tenniksestä ja pian otettiin säännöllinen tennistunti viikkorytmiin ja sen jälkeen on menty syvään päätyyn tenniksen suhteen.

Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Loputon kehittyminen ja lajin haastavuus. Tennis on monipuolinen peli ja tuo loistavaa tasapainoa muun elämän kanssa. Lisäksi olen tyyppi, jonka hermojen hallinnan kehittämiseen (kunnon ohella) tennis on loistava laji.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Jatkuva kehitys ja erilaisten ”teknisten solmujen” selätys tietty tulee ensimmäisenä mieleen. Sen ohella sanotaan vielä suhteellisen alkuvaiheessa tennisuraa olevana pelaajana pari revanssimatsia, jotka olen pystynyt voittamaan, ovat jääneet mieleen sikäli, että niiden kautta on voinut vähän mitata omaa tenniskehitystä.
Plus, viimeisin Business-tenniskisa Talissa oli huippu!

Kuinka usein pelaat tennistä?
Tällä hetkellä säännöllisesti neljä kertaa viikossa plus matsit päälle

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Peräänantamattomuus ja pelimotivaatio. (+syöttö ja alati kehittyvä kämmenlyönti).

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?
Yhdessä pelaaminen ja mahdollisuus kehittyä pelaajana ja ennen kaikkea vielä yks mahdollisuus lisää päästä pelaamaan ja pitää hauskaa kentällä.

Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle?
Oma tavoite on pääst pelaamaan keväällä 1-2 E-luokan kisaa ja syksyllä 1-2 D-luokan kisaa ja voittaa niissä myös matseja. valmennusvice tavoite on kehittää liikkumista ja vastustajan lukua.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Nykypelaajista Gael Monfils ja Andy Murray, aiemmasta kaartista Agassi on ehdoton ygönen.

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?
Ig @markushurskainen sekä @story-restaurants, Fb Markus Hurskainen

Sana on vapaa!
Mahtavaa olla mukana tässä jengissä yhdessä HVS:n kanssa. Aikuisvalmennus on mielettömän hyvä ja kehittävä tapa päästä seuraavalle tasolle omassa tenniksessä. Pelistä tulee vielä entistä mielenkiintoisempaa, mitä enemmän siinä kehittyy ja valmentajat oikeasti auttavat kannustavasti eteenpäin. Tervetuloa seuraamaan meidän sekoilua! ja mielelläni lähden pelaamaan, kiitos kutsusta!