Etusivu > Ajankohtaista > HVS Projekti Team Story: Mikko Leppilampi

HVS Projekti Team Story: Mikko Leppilampi

HVS-Tennis Projekti: Team Story:ssa seurataan vuoden aikana Story-ravintolan nimeä kantavan joukkueen tennistarinaa ja kehitysmatkaa. Pelaajille asetetaan vuodeksi tavoite tenniksen suhteen, ja me HVS:ssä olemme mukana auttamassa pelaajia toteuttamaan se! Seuraa Projektia HVS:n Instagramissa (@hvstennis)!

Kerro muutama sana itsestäsi.

Näyttelijä ja yrittäjä. Intohimoinen aikuisiän höntsäurheilija.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?

Joskus alle kymmenen vuotiaana kävin jollain kesäkurssilla, mutta muut lajit veivät ajan ja tennis jäi. Olen aina ihaillut lajia ja niitä, jotka sitä osaavat pelata. Oma harrastaminen on jäänyt vuodesta toiseen suunnittelemattoman satunnaiseksi tuuppailuksi kerran tai kaksi kesässä. Joka kerta se on haastavuudellaan innostanut uhoamaan, kuinka ”nyt mä alotan ne tunnit ja otan tän haltuun!” Se on kuitenkin aina jäänyt vain puheen tasolle.

Mikä sai sinut innostumaan tenniksestä? Mikä tenniksessä viehättää sinua?

Viime kesänä päätin vihdoin muuttaa sanat teoiksi ja buukkasin tennisopettaja kaveriltani Ståhlbergin Laurilta tunnin Kalastajatorpalle.  Selänteen Teemu sattui parin muun tutun kanssa olemaan samaan aikaan kentillä valmistelemassa sen kesän Bermuda-turnausta. Hetken katseltuaan mun touhua Teemu innostui kutsumaan mut mukaan turnaukseen, koska oli tullut joitain viime hetken peruutuksia ja muutenkin toivoivat mukaan enemmän viihdealan edustajia. Tottakai tartuin haasteeseen. Olin niin surkea, että oikein hävetti. Silloin päätin, että ensi kesän turnauksessa olisi tilanne toisin.

Kuinka usein pelaat tennistä?

Tällä porukalla treenataan keskiviikkoisin 1,5h ja lisäksi yritän saada joka viikolle vielä yhden yksärin, jos vain mahdollista.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä? 

Toistaiseksi ei ole, kuin heikkouksia, mutta jos on pakko jotain vastata, niin liike. Kyllä mulla ikääni nähden jalat vielä ihan hyvin käy.

Entä mikä sai sinut innostumaan tästä projektista?

Ennen kaikkea tää jengi. Tän projektin myötä varmistan myös sen, ettei homma tällä kertaa jää kesken.

Millaisen tavoitteen asetitte valmentajasi kanssa tenniksellesi tulevalle vuodelle?

Haluan oppia peruslyönnit ja yläkautta syötön niin, ettei ensi kesänä siellä Bermudassa tarvitse hävetä!

Kuka on suosikkipelaajasi?

Pääsin tapaamaan Federerin Niemisen Jarkon uran päätöstapahtumassa ja siinä on kyllä niin kaikin puolin tyylikäs urheilija, että vastaan Roger.

Mistä sinua voi seurata sosiaalisessa mediassa?

Ig @mikkoleppilampi