Etusivu > Ajankohtaista > HVS U10 ja esikilpavalmennus

HVS U10 ja esikilpavalmennus

Iltapäivätennis Taivallahdessa.

U10-hurmoksessa ei näy hidasteita

Alle 10-vuotiaiden toiminta on kasvanut viime vuonna kovalla vauhdilla. Onkin ollut tärkeätä, että kehitystyö on pysynyt samassa tahdissa ja jopa askeleen edellä.

Kaudella 2017-2018 on taas eteenpäinmenon aika ja merkittävimpänä asiana onkin, että Anders Wallén vastaa elokuusta lähtien U10-toiminnasta Talissa ja Taivallahdessa. Iltapäivätennis laajenee myös Taliin! Taiviksessa pelaajia käynnyt iltapäivätenniksessä jopa 200/vko!

 

Talissa ja Taiviksessa nähdään täten U10-pelureita joka päivä, niin viikonloppuisin, iltapäivisin ja arki-iltaisin. Kannattaa käydä tutustumassa peliaikoihin.

 

Uutena asiana on myös esikilpavalmennus, joka on suunnattu innokkaimmille U10-pelureille, tästä vastaa Timo Kunnas.

 

Esikilpavalmennuksen tarkoituksena on mahdollistaa urheilullisten ja innokkaiden lasten polkua kilpatenniksen hauskuuteen ja haasteisiin. Vaikka nuorten tennisvalmennuspaketti on melko kattava, HVS-Tennis valmentajineen kannustaa monipuoliseen lasten liikkumiseen ja liikuntamääriin.

 

Joustavuudellaan mahdollistaa useampien lajien harrastamisen. Useissa lajeissa erikoistuminen lajiin alkaa jo aika nuorena ja myös tenniksessä. Haluamme kuitenkin että se tapahtuu mahdollisemman monipuolisen liikunnan kautta. Lue lisää esikilpavalmennuksesta täältä.

 

Yhteystiedot:

U10-viestinnästä vastaa Annika Wolin ja esikilpavalmennuksesta kannattaa olla yhteydessä Timo Kunnakseen.

 

[button]Ilmoittaudu mukaan[/button]

 

Anders Wallen ja Timo Kunnas.