Etusivu > Ajankohtaista > HVS U10 – pelien kautta oppiminen

HVS U10 – pelien kautta oppiminen

HVS-Tennis on tehnyt viime vuosina isoja panostuksia lasten tennikseen kentällä ja sen ulkopuolella. Muutama vuosi sitten teimme yhdessä Mark Tennantin kanssa HVS U10-vanhempainoppaan, jonka tarkoitus on vastata
moneen kysymykseen. Haluamme olla maailman kärkeä lasten tenniksessä, joten tämä on hyvä alku sillä polulla.

Tavoitteemme on pelin kautta oppiminen innostavalla tavalla. Eli kaikki mitä teemme, on linkitettynä peliin nimeltä tennis. Tämä ei tietenkään tarkoita, että pelaamme pelkästään matseja. Pienimmät pelurit harjoittelevat pallon kontrollointia mm. pomputtelemalla, heittämällä tai vierittämällä. Tämän lisäksi he pelaavat jo alusta alkaen heille sopivia pelejä. Siirtyessämme eteenpäin mukaan tulevat vahvemmin pelitilanteet ja taktinen puoli, toki myös tilannekohtaista teknistä ohjausta. Haluamme lasten kokevan tenniksen alusta alkaen mielenkiintoisena pelinä joka sytyttää loppuelämän kestävän tennisliekin!

HVS-Tenniksen kesäleirien kautta haluamme korostaa liikunnan tärkeyden. Liikunta ja urheilu antaa avaimet hyvään elämäntapaan,joka on hyvä sisäistää jo lapsesta lähtien. Tästä syystä leireillämme on paljon muutakin kuin tennistä. Talissa Rush on mainio yhteistyökumppani, joka tarjoaa todella hauskan liikuntamuodon, kannattaa vanhempienkin kokeilla! Taivallahden leireillä on räätälöity eri ikäisille soveltuvia liikuntakokemuksia. Hietsu mahdollistaa rantaleikit ja -pelit sekä puistoinen ympäristö antaa paljon mahdollisuuksia kuvasuunnistuksesta lipunryöstöön.

Anders Wallén
Juniorivalmennuspäällikkö