Etusivu > Ajankohtaista > HVS U10 viisi vuotta!

HVS U10 viisi vuotta!

Ensi kesänä HVS U10 täyttää viisi vuotta. Tässä ajassa on paljon tapahtunut. Tiimi on kasvanut yhdestä päätoimisesta työntekijästä seitsemään ja pelaajamääräkin on lähes triplaantunut. Kentällä ja kentän ulkopuolella toimintaa on haluttu kehittää ammattimaisempaan suuntaan. Tavoitteena onkin ollut meidän työntekijöiden kesken, että puuhastelu pois ja asennoidutaan työhömme intohimolla ja ammattiylpeydellä.

Valmennustiimimme on saanut ahkeralla ja tiiviillä yhteistyöllä paljon kehitystä aikaan. Olemme vieneet konkreettisesti asioita eteenpäin ja saaneet tavoitteita täytettyä. Hyvinä esimerkkeinä ovat mm. vahvasti kehittyvä valmennusfilosofia, yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa, leiritoiminta ja alle kouluikäisten lasten ja heidän perheittensä aktivointi tenniksen pariin. Kentällä yksi pääteema on viimeisen viiden vuoden aikana ollut, että tehdään tenniksestä lapsille mielenkiintoinen peli, koska sitähän tennis meidän aikuisten mielestä on. Tämän pääteeman isoimmat toimenpiteet valmennuksen lisäksi on ollut panostus omiin matalan kynnyksen pelitapahtumiin sekä esikilpaan.

Paljon on tehty ja saatu aikaiseksi viiden vuoden aikana, mutta mielestäni suurin syy HVS U10:n kasvuun on ollut tekijät. Päätoimiset työntekijät on valittu harkitusti, koska lasten valmennus on vaativaa työtä, jos sen haluaa tehdä hyvin. Tuntityöntekijät on valittu mukaan toimintaan kesäleiriduunin kautta, jossa ovat osoittaneet halunsa sitoutua työhön. He ovat pääosin mukana 1-8 vuotiaiden valmennuksessa ja ohjaamisessa. Heidän panos on erittäin tärkeä seuralle ja ovatkin saaneet paljon hyvää palautetta joka suunnalta.

Näin hyvällä työporukalla on levollinen mieli jatkaa kehitystä ja luoda uusia asioita lasten tenniksen hyväksi. Tässä vielä lainaus Mark Tennantilta, joka on ollut kehittämässä U10-toimintaamme: ”What a team! I have had the pleasure of working with these guys for the last 3 years, and they are a great group of people. They love tennis, they love coaching, they love kids and they love learning.”

Nähdään halleilla,

Anders Wallén, HVS U10 vastuuhenkilö