Etusivu > Ajankohtaista > HVS voittoon!

HVS voittoon!

HVS:n miehet uusivat liigamestaruuden! Finaalissa kaatui Smash!

Suomen Tennisliitto summaroi:
Miesten loppuottelussa olivat vastakkain helsinkiläisseurat hallitseva mestari HVS-Tennis ja Smash. HVS haki kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan ja Smashilla oli haussa ensimmäinen nykymuotoisen Tennisliigan mestaruus. Tällä kertaa HVS:n kova kolmikko Matteo Viola, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen veivät voiton ja Suomen mestaruuden suoraan kaksinpeleissä. Viola voitti korkeatasoisessa ottelussa runkosarjassa voittamattomasti pelanneen Vladimir Ivanovin 6-3, 6-4 ja kolmosten pelissä Virtanen kukisti Jesper Saarnin 6-4, 6-2. Mestaruuden ratkaisi Niklas-Salminen, joka voitti viihdyttävässä kolmen erän taistossa Hermanni Tiaisen 6-4, 4-6, 10-5.

– Oli todella tiukka peli Hermannin kanssa. Molemmat syötimme hyvin ja murrot päittäin, niin ratkaisu meni kolmanteen. Ottelu oli rytmitön, mutta onneksi pelasin hyvän ottelutiebreikin, kommentoi Niklas-Salminen.

Niklas-Salminen palkittiin finaalin arvokkaimpana pelaajana.

– Tänään nähtiin kentällä sitoutunut HVS. Iso kiitos pelaajillemme, jotka löytävät kiireisistä aikatauluistaan tilaa pelata seurajoukkueen eteen. Ei nämä mestaruudet helposti tule – jokainen voittomme on ollut erilainen. Tänä vuonna runkosarjamme oli haasteellinen ja varmistimme playoff-paikkamme vasta viimeisellä kierroksella. Nyt tuntuu hyvältä, jatkoi HVS:n kapteeni Saku Siivonen.

Miesten loppuottelu: HVS – Smash 3-0

Matteo Viola – Vladimir Ivanov 6-3, 6-4

Patrik Niklas-Salminen – Hermanni Tiainen 6-4, 4-6, 10-5

Otto Virtanen – Jesper Saarni 6-4, 6-2

Suomen Tennisliitto