Etusivu > Ajankohtaista > Iloinen fiilis huokui HVS:n järjestämässä golftapahtumassa

Iloinen fiilis huokui HVS:n järjestämässä golftapahtumassa

Koronan takia kesäkuulta syyskuulle siirretty HVS-Tennis Golf Invitational 2020 pelattiin tällä kertaa Luukin erittäin hyväkuntoisella kentällä lämpimässä ja lähes sateettomassa kelissä. Mukana oli ennätysmäärä pelaajia, 15 joukkuetta, jokaisessa neljä pelaajaa. Pääkilpailuna pelattiin neljän hengen joukkuekilpailu, joka tänä vuonna oli todella korkeatasoinen. Kilpailun ohessa palkittiin myös henkilökohtaisesti parhaiten menestyneet pelaajat.

Pääkilpailu:
1. Team JW G: Janne Wuorinen, Emma Laine, Anna-Leena Toivanen, Janne Leppälä (109 pistettä)
2. Team OP: Jukka Immonen, Sanna Hedman, Mika Hedman, Kim Hramoff (95 pistettä)
3. Team Pirjo: Pirjo Ketonen, Hanne Schauman, Harri Honkatukia, Seppo Pehkonen (94 pistettä)

Henkilökohtainen kilpailu:
1. Sanna Hedman (46 pistettä)
2. Janne Pesonen (45 pistettä)
3. Emma Laine (45 pistettä)

Kilpailun ohessa pelattiin myös kolme erikoiskilpailua

Pisin Draivi: Kenellekään ei ollut yllätys, että pisimmän avauksen väylälle (väylä 17, n. 275 metriä) löi SHG:n edustajana pelannut Markus ”Mappe” Ervasti. Mappehan on tuttu mies tennishalliltakin 200 km tunnissa viuhahtavista syötöistään. Golfissa draivit osuvat ehkä paremmalla prosentilla ladulle kuin ykkössyöttö tenniksessä, mutta lahjakkuutta pallonlyönnistä löytyy.

Lähimmäs lippua toisella lyönnillä: Luukin väylällä nro 14 (par 4) kisana oli se, kuka oli toisella lyönnillä lähimpänä lippua. Koko päivän huikeasti pelannut Wuorisen Janne täräytti lähestymislyöntinsä aivan lipun viereen ja oli päivän selkeä voittaja, vain 66 cm reiästä.

Lähimmäs lippua avaus: Jotkut ne vaan osaavat lyödä palloa lajista riippumatta. Ensin jääkiekkoammattilainen Janne Pesonen laittoi pallon noin neljään metriin, sitten golfammattilainen Mappe Ervasti 1,3 metriin. Ja sitten vuoro Laineen Emmalle. Kaunis ja tehokas svingi ja pallo metriin. Tennis, padel, golf… Mikä seuraavaksi Emma?

Kisassa jaettiin myös Fibacon tarjoamat kehonkartoitukset: Team Määttä (Mikael Määttä, Sami Kielenniva, Fredrik Arven, Tero Ahonen) valittiin yksimielisesti voittajiksi sekä kilpailun järjestäjien että kaikkien muiden kilpailijoiden toimesta, sillä joukkue jaksoi viettää kentällä melkein tunnin kauemmin kuin mikään muu joukkue.

HVS-Tennis lämpimästi kiittää tapahtuman kumppaneita Wilsonia, Hartwallia, SHG:tä sekä Fibacoa!

Teksti Janne Kesti-Helia

Kuvat Tytti Nuoramo