Etusivu > Ajankohtaista > HVS:n pelaajille menestystä maailmalla!

HVS:n pelaajille menestystä maailmalla!

Seuralla on useita juniori-, aikuis- ja senioripelaajia, jotka osallistuvat aktiivisesti kansainvälisiin kilpailuihin. Seuran kirkkaimpana tähtenä tuikkii nelinpelimestari Henri Kontinen. Henri pelasi viime viikolla Pariisin ATP Masters -turnauksessa, missä eteni parinsa kanssa puolivälieriin.

Ensi viikolla suomalaisille tennisseuraajille riittää jännittävää – Talin naisten ja miesten ammattilaiskilpailun lisäksi Henri ja John Peers puolustavat viime vuotista voittoaan kauden päättävässä, kahdeksan parhaan parin lopputurnauksessa Lontoossa.

Suomi-tenniksen seuraavan sukupolven suurimmat toivot Emil Ruusuvuori, Oona Orpana ja Otto Virtanen esiintyvät kaikki ensi viikolla Talissa.

Kolmikolla on takanaan menestyksekäs syksy. Emil oli poikien US Openin semifinaalissa ja kruunasi junioriuransa voittoon Kiinassa pelatussa ITF junior Mastersissa, missä koolla oli kahdeksan tänä vuonna parhaiten menestynyttä junioria. Emilin voiton arvoa nostaa vielä se, että semifinaalissa kaatui ranking kakkonen ja finaalissa juniorirankingin ykkönen.

Oona pelasi koko lokakuun Aasiassa. Thaimaassa naisten 15.000 $ ammattilaiskilpailun nelinpelissä Oona oli finaalissa, Japanissa pelatussa junioreiden korkeimman kategorian turnauksessa 16 parhaan joukossa ja myös Japanissa pelatussa junioreiden toisen kategorian turnauksessa semeissä.

Otto Virtanen puolestaan juhli turnausvoittoa Vierumäellä, missä pelattiin kansainvälinen, junioreiden neljännen kategorian ITF-turnaus.

Toivottavasti mahdollisimman moni lukijoista löytää tiensä ensi viikolla Taliin seuraamaan ammattilaistennistä ja suomalaislupausten otteita!!!

Saku Siivonen
Valmennuspäällikkö