Etusivu > Ajankohtaista > HVS:n toimintaan ollaan tyytyväisiä

HVS:n toimintaan ollaan tyytyväisiä

HVS-Tennis on keväisin teettänyt valmennustoiminnassa mukana oleville asiakastyytyväisyyskyselyitä, joista viimeisin tehtiin keväällä 2021.

Aikuisvalmennuksessa mukana olevien pelaajien vastausprosentti oli hienot 40 % (n=707). Mielenkiintoinen seikka HVS:n aikuispelaajista oli se, että 78 % kyselyyn vastanneista pelaavat myös oman valmennustuntinsa ulkopuolella! Hienoa!
Aikuispelaajien tyytyväisyys HVS:n toimintaan oli selkeästi parantunut kaikilla sektoreilla. Tästä olemme erittäin iloisia, koska HVS on panostanut aikuisvalmennuksen kehittämiseen, esimerkiksi palkkaamalla vuosi sitten aloittaneen aikuisvalmennusvastaavan Markus Seppälän.

Aikuispelaajat saivat esittää myös kehitysideoita, joita tuli runsaasti. Toivottiin mm. yhdenmukaisuutta ryhmien tasojärjestelmään sekä lisää tietoisuutta HVS:n aikuisten opetussuunnitelmasta. Otamme palautteita huomioon tulevan kauden toiminnan kehittämisessä, ulkoisessa viestinnässä sekä sisäisissä koulutuksissa.
Juniorivalmennuksessa mukana olevien pelaajien vastausprosentti oli 18 % (n=1017), ja suurin osa vastaajista ilmoitti olevansa alle 10-vuotiaiden toiminnassa mukana (77%).

HVS:n junioritoiminta koettiin edelleen hyvänä, joskin korona-aikana, kun vanhemmat eivät ole olleet läsnä seuraamassa treenien edistymistä, moni vanhempi koki, että he eivät ole saaneet tarpeeksi tietoa, miten lapsen tennis etenee. Toivottiin myös pelaajapolun selkeyttä, varsinkin lapsen siirtyessä U10-toiminnasta U18-toimintaan.

Koska toimintamme on kasvanut, HVS on palkannut U18-sektorille uuden vastuuvetäjän, Samu Hartikaisen, jonka tehtävä on juuri U10 päävalmentajan Anders Wallénin sekä kilpapuolen päävalmentajan Saku Siivosen kanssa luoda HVS:n pelaajapolut avoimemmaksi kaikille. HVS:stä löytyy pelaajapolut niin harrastajalle kuin aktiiviselle kilpapelaajallekin!
Kuluvan kauden junioriviestinnässä tulemme myös panostamaan lapsen ja nuoren pelaajapolun esittelyyn sekä antamaan perheille paremman mahdollisuuden kysyä pelaajan edistymisestä.

Kyselyyn osallistujien kesken arvottiin 20 Wilson Tour -pallotuubia, sekä neljä HVS privaattivalmennusta. Palkinnonsaaneihin on otettu yhteyttä.

Kiitos kaikille kyselyyn osallistujille!