Etusivu > Ajankohtaista > HVS:n toivot maailmalla

HVS:n toivot maailmalla

Kausi 2019 on juuri pyörähtänyt käyntiin ammattilaistenniksessä: lyhyt loma ja valmistautumisjakso uuteen kauteen on takana ja katse siirtyy kilpailuihin. Alimmilla ammattilaistasoilla sekä junioreilla kilpailuja on läpi vuoden, vaikka joulukuussa on sielläkin rauhallisempaa turnausten kanssa.

Viime vuosi oli erittäin menestyksekäs Suomen ja HVS:n huipputennikselle. Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen muodostivat yhdessä Harri Heliövaaraan kanssa voitokkaan Davis Cup joukkueen, mikä onnistui voittamaan kolme maaottelua mahdollisimman tiukasti 3-2 ja nousemaan 1. divisioonaan täksi kaudeksi. Oona Orpana, Anastasia Kulikova ja Patrik Niklas-Salminen metsästivät ensimmäiset kaksinpelin ammattilaisturnausvoitot. Henri Kontinen voitti Masters-turnauksen. Emil, Patti, Olna ja Anastasia onnistuivat kaikki lähes puolittamaan rankinginsaviime kauden aikana.

Myös junioripuolella tapahtui. Otto Virtanen voitti hienosti legendaarisen Orange Bowlin vuoden loppuun ja kesällä Wimbledonin nelinpelin. Laura Hietaranta pelasi aivan kärjen mukana alle 14-vuotiaiden kovimmissa turnauksissa ja siirtyminen ITF:n alle 18-vuotiaiden sarjaan alkoi loistavasti loppuvuodesta saavutettujen kolmen turnausvoiton avulla.

Avasimme sivustolle uuden osion, jossa esittelemme seuran huippupelaajat.
Tutustu uuteen osioon