Etusivu > Ajankohtaista > U10 Iltapäivätennis suoritti peruskoulun 

U10 Iltapäivätennis suoritti peruskoulun 

HVS-Tenniksen U10 Iltapäivätennis aloittaa syksyllä 10. toimintakautensa! Tänä keväänä siis ensimmäiset iltapäivätenniksen ekaluokkalaiset ”valmistuvat” peruskoulusta.

Iltapäivätennis eli Ip-tennis on normaali U10-tennistreeni, mutta harjoitukset ovat aina suoraan koulun/eskarin jälkeen. Peliajat räätälöidään elokuussa koulun lukujärjestysten mukaan niin, että treenit alkavat suoraan koulun jälkeen tai niin, että pelaaja ehtii siirtyä koulusta/iltapäiväkerhosta tennishallille.

Ensimmäisenä toimintavuonna ip-tenniksessä oli 14 pelaajaa Taivallahden peruskoulusta. Näistä pioneereista osa vielä pelaa viikoittain tennistä HVS:ssä ja osa on meillä töissä lasten ohjaajina. Ip-tenniksessä aloittava pelaaja voi siis harrastaa tennistä koulun jälkeen jopa koko peruskoulun!

Ip-tennis perustettiin alun perin perheiden tarpeesta – miten saada liikuntaa iltapäivään koulun jälkeen niin, että vanhempien ei tarvitse itse kuskata lapsia. Seuran puolesta ip-tennis mahdollisti myös valmentajille päiväsaikaan töitä sekä vapautti ilta-ajat aikuisten ja alle kouluikäisten treeneille. Kuluneella kaudella on ollut viikoittain yli 400 peliaikaa ip-tenniksessä!

Taivallahden peruskoulu oli ensimmäiset vuodet mukana auttamassa kuljetuksissa eli toivat lapset kävellen pelaamaan ja veivät lapset treenien jälkeen leikkipuistoon. Viimeiset vuodet ovat HVS:n valmentajat hakeneet ekaluokkalaisia Taivallahden peruskoulusta ja Minervakoulusta. Ensi syksyllä kokeilemme paljon toivottua bussikuljetusta, jota pilotoidaan aluksi Minervakoulun ja Taivallahden Arkadiankadun toimipisteen kanssa.Taivallahden peruskoulun ekaluokkalaiset (pl. 1D) haetaan jatkossakin kävellen pelaamaan valmentajien toimesta.

Tervetuloa mukaan!

Haku www.hvstennis.fi/kausihaku

Lue lisää ip-tenniksestä.

Kuvassa on kauden 2014-2015 ip-pelaajia valmentajien Reijo Tuomolan ja Anders Wallénin kanssa.