Etusivu > Ajankohtaista > Ideoita perheille joululoman ajaksi

Ideoita perheille joululoman ajaksi

Monille perheille ja etenkin lapsille hauskinta talvitekemistä on kaikki mitä voi tehdä lumessa ja jäällä. Pääkaupunkiseudun talvi on hyvin arvaamaton, ja liikunnan kannalta mahtavat talvilajit voivat tänäkin talvena jäädä minimiin. Tennisvuoroa voi olla mahdoton saada pääkaupunkiseudulta, joten mahdollisuudet tennikseen tai ylipäätä perheen kanssa liikkumiseen voivat tuntua vähäisiltä. Juniorivalmentajat listasivat perheille muutaman idean joululomaliikunnaksi:

Porttikongit ja autotallit – tennisvuorot kiven alla
Monista taloyhtiöistä löytyy parkkihalli, joka soveltuu minitenniksen pelaamiseen täydellisesti. Verkon voi tehdä narusta ja rajoina voi käyttää maalarinteippiä. Porttikongit toimivat myös hyvin tenniksen pelaamiseen. Tuulensuoja ja kuiva alusta luovat mukavat olosuhteet pallon mätkimiselle.

Luistelu – pääkaupunkiseudulla kymmeniä tekojääratoja auki lähes joka kelillä
Erittäin virkistävää ja hyvää jalkatreeniä koko perheelle. Luistelua voi harrastaa kaiken tasoiset ja ikäiset ja siihen voi lisätä mukaan jonkin hauskan jääpelin, esim. tennismailat mukaan jäälle ja matsi pystyyn!

Pulkkamäki – mäkiä riittää (jos on lunta)
Pulkkamäessä saa huomaamatta valtavan määrän mäkitreeniä, sekä laskeminen vaatii paljon kehonhallintaa. Kunto nousee kohisten ja pitkän pulkkailusession jälkeen maistuu ruoka ja uni! Tennistossu liikkuu tammikuussa treeneissä ja kisoissa entistäkin sähäkämmin, kiitos pulkkamäen!

Kuva Helsingin Kaupunki