Etusivu > Ajankohtaista > Juniorit ja perheet kesällä kentille!

Juniorit ja perheet kesällä kentille!

Kevätkauden loppu häämöttää ja tennisperheiden katseet ovat jo kesän lomasuunnitelmissa. Nopealla vilkaisulla Tennisliiton turnauspalveluun, Tennisässään, huomaa että varsinkin heinäkuu on tykitetty täyteen kisoja ympäri Suomenniemen. Kisoihin tutustuttaessa pistää silmään, että peliluokkia löytyy E-luokasta minitennikseen, sekä myös perhedubbeleihin. Ei niin sisällä tenniksessä oleville selvennyksenä: Kisoihin voi osallistua, jos osaa syöttää pallon ruutuun ja ymmärtää säännöt. Lasten kohdalla minitennikseen voi osallistua, jos osaa vähän pallotella softiksella ja ymmärtää mistä saa pisteen. Perhedubbelit sopivat hieman kokeneemmille pelaajille, kun pelit pelataan isolla kentällä ja kovilla palloilla.

Jos kisaaminen ei vielä tunnu olevan se juttu, mutta kesällä tenniksen pelaaminen maistuu, niin kannattaa huomioida tenniskentät mökkikunnissa tai kaupunginkentät Helsingissä. Osaan kentistä peritään pientä maksua, mutta suurin osa tuntuu olevan ilmaisia. Yllättävistäkin paikoista voi löytyä tenniskenttiä, eli kannattaa googlailla ja käydä ennakkoluulottomasti kokeilemassa.

Helsingin seudulla hieman erilaista tennisvaihtoehtoa antaa Beach Tennis, jota HVS:n valmentaja Repe Jokinen hallinnoi. Seuralta löytyy kaikki tarvittavat varusteet, jotta pelit saa pystyyn. Repeen voi olla viestitse yhteydessä, jos peli kiinnostaa (repe.jokinen@hvstennis.fi).

Mukavaa kesää kaikille tennispelureille ja muistakaa pelata paljon tennistä!

Anders Wallén
Juniorivalmennuspäällikkö