Etusivu > Ajankohtaista > Kannata ja kerrytä ostokset juniorityön hyväksi

Kannata ja kerrytä ostokset juniorityön hyväksi

Keskitä ostoksesi ja ole mukana rakentamassa suomalaista tennisunelmaa

HVS-Tennis on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Sellon Citymarketin kanssa. Keskittämällä ostoksesi Sellon Citymarkettiin olet mukana tukemassa seuraavien suomalaisten tennislupausten matkaa huipulle sekä lasten tennisharrastusta – säilytät edelleen kaikki omat Plussa-pisteesi ja etusi, mutta niiden lisäksi kauppa tukee HVS-Tennistä Plussa-ostojesi perusteella.

K-Plussa toimittaa seurasi sponsorointikoodilla rekisteröityneiden Plussa-jäsenten ostoeurot kauppiaalle. Kauppias hyvittää seurallesi prosenttiosuuden myynnistä tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Perusta yhteistyölle on HVS:n ja kauppiaiden samansuuntaisessa ajatusmallissa. Kaikki haluavat olla alansa parhaita ja erottautua kilpailijoista laadulla ja asiakaslähtöisyydellä – halutaan luoda positiivisia kokemuksia toiminnan jatkuvan kehittämisen avulla.

Tennis lajina sopii myös hyvin kaupan alan kumppaniksi. Kuten tennistä voi harrastaa, myös ruokaa tarvitaan vauvasta vanhuuteen ja ympäri vuoden.

Sellon Citymarket-kauppias Esa Kiiskinen on pitkän linjan K-kauppias, mutta tuoreempi näky tenniskentillä.

”Tenniksestä on löytynyt uusi rakas harrastus. Lajissa viehättää sen vaikeus, mutta kuitenkin mahdollisuus oppia koko ajan uutta. Pelaan itse Taivallahden ja Talin tenniskeskuksissa useamman kerran viikossa. Tennisporukka on mukavaa ja lajiin on päässyt helposti mukaan. Olen ollut vakuuttunut työstä, mitä HVS-Tennis tekee erityisesti kilpatenniksen ja lasten liikuttamisen saralla. Molemmat ovat itselleni erittäin tärkeitä asioita. Pyrin kauppiaana jatkuvasti kehittämään oman kauppani palvelua ja tarjontaa asiakkaiden tarpeista ja lähtökohdista. Samanlainen kokemus on HVS:n toiminnasta. Oli helppo lähteä yhteistyöhön ja mukaan rakentamaan suomalaista tennisunelmaa.”

Tavoitteena on rakentaa tuella Taivallahteen minitennisareena lapsille, tukea junioreiden kansainvälistä kilpailutoimintaa sekä erityisesti tyttöjunioreiden kiinnittymistä lajiin.

Yhteistyön etenemistä seurataan säännöllisesti HVS:n ja hallien eri medioissa. Tarkoitus on lisäksi lisätä yhteistyössä mukana olevien kauppojen määrää tulevaisuudessa – jokainen yhteisömme jäsen voisi olla helposti mukana tennistarinassa lähikaupassaan asioimalla.

Liittyminen kannattajaksi on helppoa ja vaivatonta!
Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta
  2. Kirjaudu palveluun Plussa-tunnuksillasi
  3. Liity kannattajaksi ja syötä rekisteröitymiskoodi: SP0877
  4. Mene ostoksille Sellon Citymarkettiin ja käytä Plussakorttiasi

Mikäli sinulla ei vielä ole Plussa korttia, pääset tilaamaan sen täältä: https://plussa.fi/liity

K-Citymarket Sello

  • Moneen kertaa palkittu kalatiski
  • Valikoimissa lähes 32 000 elintarviketta
  • Palvelevat juusto- ja lihatiskit
  • Monipuolinen hedelmä- ja vihannesosasto
  • Hyvät liikenneyhteydet, niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä