Etusivu > Ajankohtaista > Kesän tennisleireille mukaan jo 4-vuotiaana!

Kesän tennisleireille mukaan jo 4-vuotiaana!

Kesä 2018 lähenee!
Haluamme tarjota lapsille unohtumattomia kokemuksia liikunnan ja kavereiden parissa Taivallahden ainutlaatuisessa tennishallissa ja ympäristössä! https://www.hvs-tennis.fi/tuote/u10taiviskesa/

PÄIVÄHOIDON SIJAAN HVS:N TAIVIKSEN TENNISLEIRILLE?
HVS:n Taiviksen kesäleiriviikko on erinomainen vaihtoehto päiväkoti-ikäisten, eskareiden sekä tulevien ekaluokkalaisten kesähoitoon! Nuorimmat kesäleireille mukaan otettavat pelurit ovat 2014-syntyneitä! HVS U10:n mallin mukaisesti pelataan tennistä lapsille sopivalla tavalla. Leirillä huomioidaan eri ikäisten lasten erityistarpeet ja kehitetään jokaisen lapsen motorisia perusliikuntataitoja hauskalla tavalla mukavassa seurassa. Myös aloittelijat ovat tervetulleita! Otamme huomioon kaveritoiveet ryhmiä tehdessä.

TAIVIKSEN KESÄLEIRIPÄIVÄ
Leiripäivänä toimintaa on päivittäin 9.00-15.00. Leirillä on myös lapsiparkki, missä lapset voivat viettää aikaa valvovan silmän alla 8.00-9.00 ja 15.00-17.00. Tennistä pelataan leirillä 2-4 tuntia päivässä, riippuen iästä, innosta ja pelitasosta. Harjoitukset suunnitellaan huomioon ottaen jokaisen lapsen ikä, into ja taitotaso. Oheisliikunnassa harrastetaan monipuolisesti palloilulajeja, liikunnallisia leikkejä ja muita lapsille mieluisia aktiviteetteja.

RUOKAILU
Leirihintaan kuuluu runsas lounas sekä terveellinen välipala, joten kaikki pelurit jaksavat hienosti koko päivän liikunnan ja tenniksen parissa!
Lapsiparkissa tarjolla myös hedelmiä, jos nälkä yllättää.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Leiriviikon hinta on jäsenille 135€-250€, riippuen leirin ajankohdasta. Kaikki pelurit, jotka ovat olleet kevätkaudelle 2018 mukana, ovat HVS:n jäseniä automaattisesti. Jos tuttavaperheen lapsia haluaa pyytää mukaan, ”ei-jäsenhinta” on 40€ kalliimpi/vko, mutta se sisältää Wilson-tennismailan sekä HVS-jäsenyyden.  Kun ostaa samalla tilauksella useamman leiriviikon (sisarus tai kaveri), saa alennusta 15€/leiri.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen, https://www.hvs-tennis.fi/tuote/u10taiviskesa/

2005-2009 -syntyneet voivat osallistua myös Talin Rush -leireille. https://www.hvs-tennis.fi/tuote/rushkesa/