Etusivu > Ajankohtaista > Kesän tehotreenit Talin massakentillä

Kesän tehotreenit Talin massakentillä

Viime kesän aikuisten kesätreenit Talin massakentillä saivat niin suuren suosion, että päätimme laajentaa harjoitusmahdollisuuksia tulevalle kesälle. Harjoituksia järjestetään kolmessa eri tasoryhmässä 1,5 h kerrallaan. Ideana on se, että pelaaja saa valita itselleen sopivia harjoitusaikoja omassa tasoryhmässään ja voi valita useammankin harjoituksen samalle viikolle.

”Viime vuonna huomasimme, että osalle pelaajista sopii paremmin se, että saa itse valita, milloin treenaa. Kesällä ihmisillä on usein hieman eri aikataulut kuin talviaikaan.” kertoo Janne Kesti-Helia. ”Jos sen sijaan haluaa perinteisemmälle perus- tai jatkokurssille, niihin meiltä löytyy maanantaista torstaihin kestäviä viikkokursseja.”

Harjoittelemme kesäkuussa viikoilla 23-26 sekä elokuun alussa viikoilla 31-32. Iltatreenejä pidetään maanantaista torstaihin klo 17.00-21.30 välillä ja aamutreenejä pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 07.00-10.00 välillä. Harjoitusajat vaihtelevat eri tasoryhmissä viikoittain. Pelipaikkana ovat Talin Tenniskeskuksen massakentät.
”Tulemme lähettämään lähipäivinä viikoittaisessa valmennuksessa oleville pelaajillemme sähköpostin, josta löytyy HVS Kaupan linkki oman tasoryhmän peliaikoihin ja niiden varausmahdollisuuteen. Jos pelaaja ei ole meidän valmennuksessa voi hän silti osallistua kesätreeneihimme. Siinä tapauksessa hän voi olla minuun yhdessä, jotta löydämme hänelle sopivan tasoryhmän.” Janne jatkaa.

Valmentajina toimivat Janne Kesti-Helia sekä Pasi Haverinen.

Hinta: 1-5 kertaa 30 €/h (eli 45 €/krt), vähintään 6 kertaa 25 €/h (eli 37,50 €/krt).

Lisätietoja: Janne Kesti-Helia (janne.kesti-helia@hvstennis.fi)